![]() |
Cytat:
|
Kasa pojszła za dwie osoby pod dachem
jadziem Panie Zielonka!!!!!!!! |
Dandy, do Ciebie na ognicho to ja zawsze bardzo chętnie przyjadę, niestety wiesz, że mam taką robotę, że ciężko zaplanować coś wcześniej. Ale na pewno jeśli tylko będę wolny to się zamelduję :kumbaya::zdrufko::webers:
|
Ferdek, kaskę mogę przelać spowrotem na Twoje konto, ale szkoda że Ciebie nie będzie ....
Może jeszcze przemyślisz sprawę ? Jakaś dezercja ?? ;) Przelać na to samo konto, z którego mi przelewałeś ?? |
Kasa przelana, bank ten sam więc może będzie nawet dzisiaj. 1 osoba w domku.
|
Cytat:
|
|
Hubert, wlałem Ci 180zł :)
:Thumbs_Up: |
Hej!
Sewo - Domek - 1 osoba - poszła kasa :) Do zobaczenia! |
Cytat:
Już zacząłem trenować żeby z Wami trochę pobyć, a nie zaraz gleba i:dizzy::spac: Do zobaczenia :) |
No dobra jest 10-ty to jeszcze zdążyłem.
Andrzej_Gdynia 180 zł x 1 |
Spoko termin 10 był umowny żeby zmobilizować ludzi do wpłacania. Oczywiście nadal przyjmujemy zgłoszenia :D
|
Cytat:
|
Bilety już kupione ;)
|
Ja mam chęć szczerą... ale muszę poczekać na błogosławieństwo żony... za samowolkę grozi kręcenie worów... wersja hard...
|
Wyrazy współczucia.....
|
Cytat:
Błogosławieństwem dostaniesz na miejscu :haha2: |
Aktualizacja stanu :)
|
Mamy prośbę do wszystkich, którzy chcą przyjechać na zlot ale z różnych względów nie wpłacili jeszcze kaski, żeby zadeklarowali chęć przyjazdu bo nie wiemy czy rezerwować dodatkowe domki w ośrodku obok czy nie :D
Z góry dzięki Ekipa WTA |
Ja kombinuję się nad przyjazdem piątek/sobota. Ale dopiero na początku przyszłego tygodnia będę coś wiedział.
|
My też bedziemy ale 360zł + najebka + wacha to trza w dobie kryzysu zaplanować taki wydatek :)
|
Cytat:
|
Bajrasz, wybierasz się do Wilgi..?
|
chyba tak, i żeby Ci chcieli spalić nawet Hondę Panda, to bądź spokojny...palcem nie kiwnę;)
|
Tak pytam ;) bo nie wiem czy brać aparat na zlot ;)
|
Rntgenowski? czemu nie ;)
|
Cytat:
RTG się przyda! :oldman: |
Ponieważ niektórzy mnie pytają czy są jeszcze miejsca więc informuję że miejsca jeszcze są dostępne i można nadal wpłacać kaskę :D
|
|
chchialem pojechac bardzo ale....
Pan czepialski miał waty do mojej umowy odnosnie afryki dopiero dzisiaj przyjeli łaskawcy dokumenty w urzedzie skarbowym , czyli co guzik nie zdaze!!!!!!!!!! chyba ze na offa na cbr 600 kolegi przyjade a widze ze zajebiaszczo sie szykuje!
|
Cytat:
|
Mamy jeszcze trochę miejsc w domkach więc jeśli ktoś jest chętny to wciąż zapraszamy :D
|
Daj namiary GPS na ośrodek :)
|
Chomiku, wkrótce podam, wrzucę również mapkę ...
|
Spod Pałacu Kultury azymut 150. Można też trzymać się Wisły i co jakiś czas pytać się ludzi ;)
|
Cytat:
Przygotuje się mapkę co by wątpliwości rozwiać. |
Cytat:
Ja autkiem przyjadę :) ...bo mi się pani czepialska w wydziale komunikacji przyp. ( zła kobieta ). Tylko troszkę wq...ny jestem. A w urzędzie skarbowym same dobre ludzie od ręki załatwili :haha2: Mogę gitarkę zapakować jak by co. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Czy Stołeczne Towarzystwo to spotyka się gdzieś na mieście w celu wspólnego "udania się" na miejsce zlotu czy każdy dojeżdża i widzimy się na miejscu ??
|
Maciej, część ludziów będzie już w piątek od rana w Wildze bo trzeba przygotować kilka rzeczy. Myślę że na wylot najlepiej by było się umawiać na podforum WTA :)
|
Hubert , można jeszcze wysłać kaskę ? 1 osoba ,bez noclegu (na dobrą sprawę z kazimierza bym się odłączył :( ?
pozdr D |
Można oczywiście, zapraszam :)
|
od 12.00 – do oporu: rejestracja, zakwaterowanie, ciepły posiłek; Sobota 25-04-2009 7.00 - 9.45 śniadanie 7.30 – 9.00: trasa OFF cz.1 10.00 - wyjazd na trasę ON 10.00 - wyjazd na OFF cz.2 " ON " : ok. godz.10.00 – 18.00 - jazda grupowa - spacerowa - boczne asfalty - https://mail.google.com/mail/?ui=2&i....5&disp=emb&zw https://mail.google.com/mail/?ui=2&i....6&disp=emb&zw tam= Wilga=> Podzamcze=> Gołąb (zupa) => Kazimierz nad Wisłą = ok.140km, w tym 3 przystaniki; spowrotem = Kazimierz-Wilga wg uznania indywidualnie lub o 17 z Kazimierz w grupie krajową 801 = 88km "OFF ": cz.1 = ok 1,5 godz. średnio trudna (bez wodowania) powrót do ośrodka, ew. śniadanko (dla tych co nie jedli wcześniej) cz.2 = dla tych co rezygnują z ON na rzecz dalszego trzodowania = trzoda dzida do upadłego https://mail.google.com/mail/?ui=2&i....9&disp=emb&zw 17.00 – 19.30 : obiadokolacja 20.15 – "Gala Oskardowa" 20.30 - 22 koncert (support:Grupa Baaaletowa WTA & musik rock live- zespół Kwiaty) od 22.00 do oporu: disco- gra DJ Kazmir; równolegle: grill, ognisko, Oooczywiście kiełbasa itp Niedziela 26-04-2009 od 8.30 – 10.00 śniadanie leniwa https://mail.google.com/mail/?ui=2&i...12&disp=emb&zw, pogaduchy, odjazdy, pożegnania, łzy, uściski itp. PODPOWIEDZI dla przyjeżdżających:
N51 49.857 E21 23.900 Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Naturmed Wilga, ul. Borowików Telefony kontaktowe: Elutka 604-116-664 Hubert 501-540-781 Spławik 501-426-111 |
|
Zapowiada się pięknie :)
a czym różni się dojazd wg niebieskich i czerwonych strzałek ? wybierać wg preferencji sprzętowych, politycznych, seksualnych, czy jakiś innych ? :dizzy: |
czerwone sa dla tfffardzieliiii........... jazda pod prąd.........:dizzy::haha2:
|
Już tłumaczę.
Droga niebieska nie jest jakaś trudna do przejechania. Po prostu typowa leśna droga - trochę piaseczku i tyle. Jest o tyle trudniejsza że trzeba trafić w odpowiednią dziurę w lesie i skręcić w miejscu, które na dosyć ruchliwej trasie nie jest zbyt przystosowane do skrętu w lewo. Skręt w tą drogę będzie oznakowany, ale jeśli ktoś będzie dojeżdżał po zmroku to chyba lepiej pojechać normalniejszą czyli czerwoną drogą :) Czerwona droga to głównie asfalt. Dopiero po skręceniu z Traktu Słonecznego w ul. Borowików zaczynają się płyty betonowe, które potem przechodzą w drogę leśną. Ul. Borowików trzeba grzać do końca i potem zawinąć w prawo wzdłuż płotu ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |