![]() |
Wszystkie zamówione części garderoby dotarły szybciutko i bezproblemowo. Dzięki nagłemu nawrotowi " morderczych mrozów" zostały również wypróbowane. Po noszeniu wypada rzeczy wyprać. Jakież było moje zdziwienie gdy przy praniu woda zrobiła się fioletowa. Jednocześnie byłem bardzo szczęśliwy, że postanowiłem wyprać koszulkę ręcznie a nie jak zwykle wrzucić do pralki na program "wełna " 30*C bo wszystko co by się z koszulką prało nabrałoby sinych odcieni. Naprawdę byłem mocno zaskoczony, że jeszcze dziś takie przypadki puszczania koloru się zdarzają. Bielizna działa prawidłowo i ma wartość dodaną, wskaźnik intensywności treningu, jak się mocno wysilisz to można pochwalić się fioletowymi wzorkami :D ;)
|
Dotychczas nie mieliśmy żadnych problemów z migracją barwnika ale sprawdzimy to. Ja zawsze piorę w pralce. Dzięki za zgłoszenie.
|
Koszule dotarły i są ok.A takie pytanie jak to prać coby nie zniszczyć za szybko?
|
Bluza dziś dotarła, w sobotę będą testy ;) dzięki!
|
Ja jak zwykle spóźniony ;)
Jest jeszcze szansa na l/xl z długim rękawem? |
Sprawdzimy czy coś się ostało.
|
Ja jeśli coś zostało to XL lub XXL
|
Stan magazynowy
Witam,
Pozostałych zainteresowanych informuję o dostępności: DŁUGI RĘKAW: XXL - 1 sztuka 3XL - 2 sztuki KRÓTKI RĘKAW: XS - 1 sztuka XL - 1 sztuka LEGGINSY: M - 1 sztuka L - 1 sztuka W razie pytań proszę o kontakt. Konrad tel 609 633 699 kons@odziezrobocza.pl |
Koszulkę XL krótki rękaw biorę w takim razie! PW
|
Długi rękaw mamy w magazynie więc gdyby ktoś potrzebował to są dostępne.
|
Mam kalesony xxl na wydaniu jakby toś potrzebował-za duże na mnie.
Swoją drogą ale te merino robi robotę, nie można nawet tego porównać do syntetycznych term. |
Zamienie się chetnie koszulkami ;)
Posiadam krótki rękaw 2XL Wymienię na XL krótki lub długi rekaw Jak coś to prosze na PW ;) |
Koszulka Rozmiar L
Witajcie
W związku z tym, że zakupiłem 2 koszulki w rozmiarach M i L, nie wiedzac jaki rozmiar bedzie dobry - a teraz już wiem, mam do odsprzedania rozmiar L - nówka sztóka nie śmigana. Chętnych proszę o kontakt na priv Pozdrawiam Kaczmar Cytat:
|
Skoro nie ma chętnego na wymianę na xl to może jest chętny na zakup ;)
Odsprzedam koszulkę krótki rękaw 2XL. ;) |
Wymienie czarny komplet (gora dlugi rekaw) w rozm XL na komplet w rozm L
|
Koszulę długi rękaw L mam, mógłbym wymienić na XL, ale gaci nie ma.
|
Ja dopiero testuje ten merino sprzęt w odpowiednich do testow warunkach i jestem bardzo zadowolony. Gacie mi są jeszcze potrzebne w rozmiarze âLâ. Może ktoś chce się pozbyć? Mogę nabyć cały komplet L.
Byle nowki. |
Może spróbujcie to merino wyprać w ciepłej wodzie, gdy jest za duże.
A gdy jest za małe to potrzebna jest sól i szare mydło :D |
Używam ostatnio intensywnie ze względu na temperatury. Bardzo zadowolony. Dziękuję.
|
Będzie kolejna lista na jesień?
Co z polarami??? http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=30971 |
Bluzy z długim rękawem mam na stanie. Jak coś potrzeba to proszę pisać.
Co do softshelli to prosiłem w wątku o zrobienie listy zainteresowanych ale w związku z tym że nikt się nie wpisał temat uznałem za nieaktualny. |
Merino mamy w magazynie w rozmiarach M,L i XL jeśli chodzi o długi rękaw. Krótkiego rękawa kilka sztuk też się ostało. Będzie trochę ciekawych ciuchów z Polarteca, które mamy po targach w promo cenach więc jak tylko Konrad upora się ze zdjęciami wrzucimy foty.
|
Emek, jak zostały merino krótki rękaw L to wezmę dwie
|
L - ka jest jedna sztuka
|
Cytat:
|
Trudno powiedzieć. Jak będę miał komplet to zobaczymy jakie rozmiary będą dostępne. Na pewno L i M. Być może większe również.
|
Cytat:
|
Czy przewidujecie produkcję damskich rozmiarów? Żona mi się zazdrosna zrobiła...
|
Emek dobra robota. Koszulka bardzo zadawalajaca.
|
Cytat:
|
I na co by se moja pani te twoje xs włożyła? Tu i styl/krój chodzi a nie o rozmiar:D
Takie o coś by wyszło: https://www.youtube.com/watch?v=O8_F7a4F3O0 |
Jeśli jest jeszcze L długi rękaw proszę o informację.
|
Cytat:
|
A czy rozmiar M dla niewiasty znajdziemy?
Długi rękaw |
Nie mam rozmiarówki specjalnie dla kobiet. Z małych rozmiarów mam XS w krótkim rękawie jedynie. W długim rękawie mam rozmiar M. Wymiary rzeczywiste znajdziesz w pierwszym poście w linku.
|
Cytat:
|
Długi rękaw jest. Pisz do mnie na pw.
|
zostało coś w rozmiarze XL z krótkim rękawem?
po wyjeździe do kirigstanu jestem wielkim fanem tych koszulek (mam dwie, z długim rękawem). jeździłem w tym i jak było gorąco (35+) i jak zimno (okolice 5). Jak byłem zimno to miałem - merino - zbroję - membranę - kurtkę a jak ciepło - merino - zbroję - kurtkę (i wszystkie wywietrzyniki na on) i działało w obu warunkach. jak dla mnie uber kozak. i po takiej wazelinie coś się musi dla mnie znaleźć ;) |
1 sztuka z krótkim jest. Długi zresztą też.
|
Emek, to ja bym na merino XL z długim rękawem pisał się. Podpisuje się obiema rękami pod tym co napisał kol. ofca234 :)
|
Dzieki Panowie za dobre słowo. Sytuacja wyglada tak że obecnie mam kilka sztuk krótkiego rękawa i sporo długiego. Jak komu co potrzeba to brać bo produkcji w tym roku już raczej nie będzie. Potrzeby proszę zgłaszać do Konrada na pw - majkowski1 lub meilem kons@odziezrobocza.pl
|
Jakby ktoś miał zbędną L krótki rękaw, chętnie przygarne.
|
Dla zainteresowanych podaję aktualny stan rozmiarów które są dostępne od ręki.
Koszulki z długim rękawem. M-15 L-14 XL-18 XXL-3 XXXL-1 |
Cytat:
|
110 plus szip
|
Cytat:
|
Bardzo dużo używam te koszulki w pracy. :Thumbs_Up: Dwie sam zniszczyłem w garażu:mad:
Biorę jeszcze 2 sztuki |
Puść info do Konrada jakie rozmiary mamy przygotować. PW majkowski1 lub kons@odziezrobocza.pl
|
Koledzy gdzieś to już pewnie było, ale podpowiedzcie jak wstrzelić się w rozmiar, by był ok, rozmiarówka raczej pokrywa się np. z odzieżą termoaktywna?
|
W pierwszym poście masz linka. Na dole zakładka rozmiarówka i tam masz wymiary wyrobu gotowego.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |