![]() |
Dzisiaj Nowego odklejałem dokładnie z tego samego miejsca :D
|
4 Załącznik(ów)
Fajnie że moglem być chociaż na chwilę.
|
:mur:Ale żeby telefonem kręcić aby oblukać fotki
|
Nikt nie mówił że będzie łatwo, nawet oglądając fotki ;)
|
Cytat:
|
Coś nie mogę dodać zdjęć z rajdu więc podam link do albumu google:
https://photos.app.goo.gl/tUtZSosqWuSYjjVX6 |
Dzięki za spotkanie do zobaczenia na jesieni. Na powrocie omal nie wjechałem w radiowóz ;] |
Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie.
Za wszystkie smaki wieczorem i udany rajd. Bardzo bym chciał to jeszcze powtórzyć. |
Ja już w domu. Było super. Dzięki za wszystko. Do jesieni.
Wysłane z mojego G8342 przy użyciu Tapatalka |
Panowie dziękuję za miłe spędzone dwa dni i te błoto zasponsorowane od śluzy
|
Błota chyba nikomu nie zabrakło też dzięki za piątkowy wieczór.
|
Dziękuję wszystkim za obecność, szkoda, że nie było nieobecnych :)
Nasz gospodarz jeszcze wychodzi z szoku. Środki, które zebraliśmy, przekazałem mu w całości. Za miejsce, wodę, drewno, prąd, pomoc, wyciąganie auta z błota itd itp Podsumował nas tak: "Straszne wariaty, ale bardzo grzeczni i tacy mili" Na terenie bazy nic nie zostało, więc chyba pierwszy raz bez rzeczy zagubionych A nie mówiłem, że Biker nie przejedzie :) Kolega Kiełek, który jeździł z nami pierwszy raz już zmotał filmik |
10 Załącznik(ów)
No było pierwsza klasa 😁
|
10 Załącznik(ów)
C.d.n 😁
|
Ja prdle, same excesy i bezeceństwa. Redzik, czyje zwieracze palca Ci ścisnęły?
|
10 Załącznik(ów)
C.d.n 😝
|
Gdzie jest hruszczow?!?!
|
Dziękuję wszystkim obecnym i tym nie obecnym za bycie myślą. Świetna trasa, świetna impreza, ciężki poniedziałek a pomimo niego, myśl jak to będzie na następnym...
Wiadomo, wspomnienia bezcenne ale kilka fotek i filmów zrobiłem, może ktoś ambitniejszy zrobi coś sensownego z nich także link poniżej: https://photos.app.goo.gl/Da1dMYpnhCfaNgZS9 |
1 Załącznik(ów)
Chruszczow Jest w stanie spoczynku 😝
|
Cytat:
|
Fajny ten Rajd Podlaski, było tak nie za ciepło, nie za zimno ;)
Organizacja jak zwykle na najwyzszym poziomie. Pozdrowienia dla wszystkich tszodowników , szczegolnie dla Różowej Pantery :P |
KTM Bikera większość motogodzin zrobił kopiąc dziury na rajdach :)
|
Cytat:
Bo to nie jest motor do jeżdżenia :D |
Cytat:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...f9&oe=5D4B33C3 |
Dzięki za sto lat
Było grubo "kawa" zrobiła swoje:dizzy: do zobaczenia na trasie i do jesiennego rajdu |
Nowy- za mało gazu ;)
|
Było piknie, jak zawsze zresztą.
Dzięki wsiem za świetną zabawę ;) |
Cytat:
|
Również dołączam się do podziękowań organizatorom, kompanom, niestety i tym razem nektar ducha puszczy mnie pokonał bardzo szybko ;)
|
Rajd był super, klimat i w ogóle , jazda ruskiem to było coś, ale ja już motocyklem nie przyjadę raczej na Podlasie. Noga w proszku, jutro operacja nie wiadomo czy będę chodził 3majcie kciuki aby mi było dane z Wami się jeszcze napić .
|
Cytat:
|
Qba będzie dobrze,musi być! bo jak inaczej....ps. masz ''kopa''za ostatnie nasze....
|
Cytat:
|
Kuba wszystko będzie git , dużo cierpliwości i uszy do góry.
Jeszcze się napijesz ducha puszczy ;) |
Też mi mówili że może nie będę chodził. Nogi obydwie w rozsypce. Dziesięć lat już mija od wypadku, a ja ciągle na nogach. Będzie dobrze :)
|
Kuba to bardzo przykra wiadomość. Trzymaj się i nie myśl nawet , że chodził nie będziesz . Trzymam kciuki za Ciebie.
|
Cytat:
|
Qba - coś Ty zmajstrował?
|
Na Podlaskim tez mi nogi odebrało.......ale juz dobrze jest :)
|
Qba nie ma Uja we wsi, widziałem banana na twarzy jak jechałeś ruskim zaprzęgiem, będzie dobrze bo masz w sobie siłę do zapierdalania!!! Rodzina 4G trzyma kciuki!!!!
|
Dzięki za dobre słowo. Jestem po operacji mam 9 śrub i blachę jakąś, zostało czekać, czas pokarze czy będę chodził, a o motocyklu mogę zapomnieć na zawsze ale to zdanie lekarzy a nie moje.
|
Kubuś, za przeproszeniem, pierniczysz. Kilka lat temu miałem podobnie, "motocykl to pan sobie z głowy wybije", "wątpliwy jest powrót do zawodu" itp... Po dokładnie po trzech miesiącach od wypadku wsiadłem znowu :) Śrubki i blachę wyjęli dwa lata później.
Zrastaj się szybciutko i rehabilituj pilnie. Mokrego jajeczka !!! |
Qba nie jest tak źle żeby nie było gorzej :) wrócisz do sprawności , cierpliwości rehabilitacja :( na tym nie oszczędzaj i nie licz na NFZ ,i na pewno już nie będzie tak jak przedtem, tym bardziej ze nie młodniejesz (ZYCIE) , barometr masz za free więc i są pozytywy . Z drugiej strony medycyna ma teraz duże możliwości .
To gdzie się kuku stało misiowi?? |
... Qba, noga da sobie rade, tylko zrzuc troche masy, dlugosc rehabilitacji proporcjonalnie spadnie i szybciej wsiadziesz bezpiecznie na czarna klacz.
|
Cytat:
|
O, i film zmontowałem taki, na pamiątkę.
|
zero mientkiej gry.
|
A gdzie nosacze?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |