![]() |
o proszę gdzie moje ID zawędrowało ;)
dr.Spławik roznosił ploteczkę, że to własnie ON jest w posiadaniu identyfikatora otweirajacego wiele drzwiów :haha2::haha2: |
Ciekawe kto ma moje ID :)?
|
Czesc wszystkim kobietkom na moto...poczytalam Wasze wspisy o nauce jazdy i lzej mi sie na duchu zrobiło ....bo ja juz myslalam ze jakas nieudaczna jezdem i ze z "gienkiem' mi sie jakosik nie układa..zwlaszcza te osemecki na placu manewrowym...ok miło poczytać jak kobietki na motorkach wymiatają.
|
Powituję raz jeszcze! już jako dumna posiadaczka prawa jazdy oraz wymarzonego trampka;) ( tu ukłony dla Suchego) i powoli zgłębiająca tajniki endurzenia, pozdrawiam wszystkich serdecznie i do miłego!
|
Witamy Wiewióreczko ;) gratulacje, powodzenia :Thumbs_Up:
Witamy Dunia :) bądź twarda ;)! Dziewczyny zapraszam do dzielenia sie tu z nami swoją motoprzygodą :) |
Cytat:
|
ołjea :D
|
apropos kiełbasek-czy one smazyły sie na ognisku????
|
Witajcie
Mam sobie ... lat, kilkanaście przelatałam jako plecaczek, a teraz w końcu dosiadam sama F650GS. Samodzielne dalsze podróże jeszcze przede mną, ale plany mam ambitne:) Z wielką chęcią dołączę do grona lejdisek
|
Witaj
A gdzie Cię można najczęściej spotkać? |
hejka Jagna
napisz jaki masz wzrost bo zastanawiam się nad zakupem GS 650 tylko obawiam się że mogę nie sięgnąć nogami :) |
Wzrost to tu tylko jedna zmienna... Masa własna jest bardziej przydatna ;-)))
Kiedyś dosiadałam się do mężowego Dominatora. Przy 170 cm wzrostu dosięgałam czubkami palców na tzw. baletnicę. Jak przyszedł kupiec na to moto, to był ode mnie niższy o jakieś 3 cm, no i nogi miał zdecydowanie mniej...atrakcyjne ;-) w sensie długości. Ale jak na Dominatora wsiadł, to postawił na ziemi niemal całe stopy... Masa przeważyła a nie wzrost :haha2: Taka bajka bez morału. Pozdrawiam |
Cytat:
A śmigam dookoła Zielonej Góry |
Jagna dzięki za info czy jak będę gdzieś w okolicy to mogę się przymierzyć do sprzętu?
|
;
Cytat:
|
nie kupujcie małego GS-a :mur:
|
dlaczego nie? od dłuższego czasu zastanawiałam się co kupić i tak jakoś wyszło że padło na GS:at:
|
gdzieś już chyba o tym pisałam, ale to nie temat na powitalnie....a no właśnie przy okazji również witam wszystkie nowe laski :Thumbs_Up:
|
Cytat:
:hello: |
Cytat:
|
dlaczego BABA nie poleca małego GS'a ;)
http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM |
no nie mówimy o 800 -tce :)
|
Może w końcu i ja się przywitam ;)
Jestem Aga, dwa poprzednie sezony użytkowałam małego Dominatora (który jest moim pierwszym), zwiedzając samotnie pobliskie lasy i pola. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się przesiąść na Dominatora 650, jeśli tylko trafi mi się dobra sztuka do kupienia, a z tym ostatnio ciężko :/ Pozdrawiam! |
Managa co Ty tu robisz?:D:kawa:
|
Rav, szukam przyjaciół ^^
|
Cytat:
Witaj managa w gronie Lejdisek :) Dobrze trafiłaś, tu poznasz dużo fajnych i ciekawych ludzi oraz wielbicieli Dominatorów :D |
Cytat:
|
A to ja też się przywitam w gronie Lejdisek :D
Podobnie jak Managa dosiadam najmniejszego NXa TransCity w kolorze zieleni :-) Kupiłam go w sierpniu, więc zbyt wielu przygód nie miałam [uff?], ale marzy mi się jakiś wypad w lekki teren :D Pozdrawiam! |
Mygosia,na rogacz to chyba nie daleko Masz z BB;)? Prawdopodobnie będzie tam zlot domików koło 8 V :D jakby co zapraszam
|
Wpisałam Rogacz w google i mi jakieś brzydkie rzeczy wyszły ;)
Jak to to schronisko w Wilkowicach, to mam jakieś 5-6km ode mnie :-D Gdzie można śledzić informacje o tym spotkaniu? Ale super :-) |
Mieszkasz w Łodygowicach? tu możesz śledzić wątek http://priv.socjum.pl/forum/temat/327/40#odp3385
|
Dzięki - będę śledzić :-)
A mieszkam za Wilkowicami [patrząc się z Rogacza ;) |
Pięknie :Thumbs_Up:. Gdyby zlot odbył się w okolicy 8 maja to w końcu udałoby mi się przyjechać :D. Tradycją już jest że zloty Dominów odbywają się w terminie moich wakacji :mur:
|
Dżolka,specjalnie dla Ciebie przełożyliśmy na 13-15 V:lol8: Wiesz 13 maja to piątek,będzie fajnie :)
|
Witaj Managa,
widze ze jestes z Kraka :):) wiec : Serdecznie zapraszam na co piatkowe spotkania w Polibudzie na ul.Warszawskiej. Zawsze tam ktos jest a i ludziska jezdza przeroznymi motongami ( ostatnio dominuja tam '21)a zima średnio co 2 tyg. odbywaja sie motonighty. Natomiast w sezonie zapraszam na jakas przejazdzkę po okolicznych polach i lakach. Dosc fajny jest odcinek ze skawiny do tynca :) Pozdrawiam Cleo |
Witam wszystkie Panie. Tu żona felka. Nie jeżdżę na moto, kiedyś jeździłam jako pasażerka, co miło wspominam. Aktualnie muszę sie zadowolić czytaniem o podróżach innych. Ale mam nadzieję, że kiedyś się to zmnieni.:)
Pozdrawiam serdecznie Renata |
Dzięki za powitanie :-) Szczególnie mi miło, że czytanie Twoich postów jest dużą przyjemnością. Słychać fajną, rozsądną kobietę. A uwaga nt. ADHD felka ubawiła mnie serdecznie :)
|
Witam Wszystkie Panie:) Fajnie kiedy kogoś się poznaje najperw w realu, a potem w wirtualnym świecie. Mam nadzieję, że ze wszystkimi będzie okazja spotkać się niebawem.
|
Cytat:
Oleńko, przybywam w piątek. Uściski i pozdrowienia dla kurującego się Jurka! |
Dzięki. Jurek wyzdrowiał. Cwaniak mi wszystko przekazał, ale walczę. Mam nadzieję, że w weekend uda się spotkać :)
|
Cytat:
ps. nie masz może informacji na temat wolnego miejsca w garażu na os. Widok (Bronowice Małe)? :/ |
"ps. nie masz może informacji na temat wolnego miejsca w garażu na os. Widok (Bronowice Małe)? :/"
na chwile obecną[I] nie mam żadnej info o garazu w tamtej części krakowa, ale popytam, bo tam mam paru znajomych. Natomiast jesli bys potrzebowala w starej hucie to cos mam, no ale to drugi koniec miasta. |
dlaczego ja nigdy nikogo nie pamiętam z imprez ?:mur::mur:
|
mnie chyba pamiętasz?:D:dizzy:
|
no Ciebie akurat tak , i pare innych ludzi też , ale to nie były kobiety :dizzy::dizzy:
|
Witam serdecznie motopodróżników. Moje credo: Sto wiorst nie droga sto rubli nie pieniądz a sto gram nie wódka. Zamierzam się przesiąść z ciężkiego transportera na enduro i coraz częściej zaglądam na tę stronkę. Póki co zapraszam na moją www.moto-wyprawy.cba.pl .
Pozdrawiam. |
Lejdisy witają. Pewnie nie wszyscy nasi Panowie tu zaglądają, więc jakbyś chciał też coś "do ogółu" na przywitanie naskrobać to tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69&page=254
Pozdrawiam |
Ja zaglądam :)
Także zawsze witam czule wszystkie szanowne Panie ;) |
Cytat:
Kilku innych Panów chyba też tu bywa. Zawsze jesteście mile widziani. No może prawie wszyscy - niektórzy już sobie "nagrabili"...Ale widocznie o to chodziło. |
nagrabili , nagrabili !!!
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |