![]() |
Ale czad co za prędkość:)
Też mam zamiar kupić dzieło wd60 |
Moje wrażenia po prawie 4kkm z deflektorem:
-kontakt, informacja, zakup, dostawa- najwyższy poziom -wygląd, wykonanie i montaż- rewelacja! -montaż na zwykłą szybę: widać drogę ponad deflektorem, zero niepokojących drgań -przy 140 podniesiona szczęka kasku nieodczuwalna -po jazdach nocnych, w deszczu - idealnie czysta szybka w kasku ale: -nagły wzrost zużycia paliwa, bo :) -nagle biegi zaczęły wchodzić jakoś tak głośno :) -nagły stres, bo słyszysz jak rozrząd, sprzęgło, napęd, wydech, opony, żyje swoim życiem, a dotychczas była to jedna melodia :) -no i w gębę czasami coś wpadło, a tak człek głoduje :) Polecam serdecznie! |
Ja odkąd mam ten teflektor w swoim transalpie nie muszę czyścić kasku :D
|
Zamówienie posżło na priv
Pozdrawiam :Thumbs_Up: |
Poproszę jedną sztukę, kaska poszła.
|
ja również poproszę 1 szt- kasa już idzie:):)
pzdr:) |
Deflektor dotarł :Thumbs_Up: Wszystko cacy :Thumbs_Up:
Dzięki i pozdrawiam . |
deflektor dotarl kontakt i przesylka na 5+:Thumbs_Up:. zamowilem ten 26na16 zostal zamontowany na org szybe do rd 04 i jest :).polecam. dam znac jak zamatuje drogi deflektor na xtz 660 to tez dam znac co jes 5
|
1 Załącznik(ów)
W związku z licznymi zapytaniami o możliwość zwiększenia pochylenia szyby w deflektorze informuję, że został wprowadzony nowy uchwyt mocujący.
Pochylenie szyby zostało zwiększone o 7 stopni, jak na załączonym rysunku. |
deflektor
ale jest lepszy efekt puszczenia powietrza jeszcze wyzej?czy jeszcze wyzej idzie stroga powietrza?dobrze to mialem na mysli.
|
siema-delikatnie się pytam, czy mój deflektor jest w drodze?- kasę wysłałem prawie 2 tyg temu....
pzdr:) |
Cytat:
|
spieszę donieść:):)- zwykła obsuwa pocztowa:)- deflektor mam w łapach- wszystko ok, serdeczne dzięki:):)
pzdr |
Bardzo się cieszę:)
|
Kaska wysłana,czekam na sprzęcik!
|
Wd60 dzięki! dostałem i jest aliganckie......ps. pomyśl nad osłoną reflektorów ...masz talent CHŁOPIE!
|
poproszę 2 sztuki. kasa wysłana.
pozdrawiam! |
Sztuk 1 ,wersja do gs-a ,kasa poszla
|
ehh, wygoolowało mi deflektor mady by wd60 no to jestem :D
jak znajdę powitalnie to się przywitam, ale to za momencik:) chciałem tylko podpytać czy nic się nie zmieniło w sprawie kasy i czy trzeba dopisywać typ motocykla ?? |
Witam
Chciał bym zamówic taki deflektorek tylko nie wiem czy bedzie to pasowało do podwyzszonej szyby mgg motocykl super tenerka, jeli tak to prosze o nailepiej meila z numerem konta i danymi do przelewu p_ziemba@poczta.onet.pl
|
Przywitanie i zamówienie, czyli 2w1
Grzegorz z tej strony - jeżdżę od maja tego roku; na ofiarę wybrałem sobie CBF 125 (11KM i 11Nm momenciku obrotowego, a co! ;-)), na moto wyglądam jak przerośnięty Uszatek (190cm/100kg vs. 128kg po zalaniu płynami). Na Afryczce siedziałem (instruktor Jerzy dał usiąść), spora i wygodna, niemal jak moja CBF, tylko pije jak dorosły (CBF góra 2,3 l/100 km pałując ile wlezie, a wlezie 100km/h wg giepełesa).
No, to tyle o mnie. Puściłem przed chwilą przelew za deflektor, bo dobrze mieć na sprzęcie coś dorosłego. Mam wprawdzie wyższą szybę akcesoryjną Givi, ale już przy 60km/h przestaję słyszeć własne myśli a głowa wpada w oscylacje w płaszczyźnie poziomej (...nienienienienienie...), więc się boję że mi odpadnie i przez powstały otwór wysypią się trocinki. Dlatego zamówienie deflektora jest potrzebne i uzasadnione. Adres do wysyłki podałem w przelewie. Lewa w górę, znaczy się, pozdrawiam. Gzylu |
Cytat:
adres korespondencyjny euro.agencja@wp.pl |
Jestem następnym posiadaczem deflektora . Przesyłka doszła . Polecam .
|
mam pytanie ostateczne
zamawialiscie ten szerszy 26 cm i 16 cm wysokosci ? czy on pasuje tylko do szerszej szyby np. mra? pozatym - ile faktycznie deflektor wydłuza szybę? bo przeciez sie naklada jak jest np. 14 cm to ile wystaje? pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
zamówienie złożone i zapłacone !!
pozdrawiam |
Pieniądze wpłaciłem za dwie sztuki.Pozdrawiam
|
dziekuje !!
jakos szybko przyszlo:):):) jestem B zadowolony pozdrawiam |
Mam szybę MRA i z deflektorem przy 140 bez problemu się jedzie z otwarta szybka w kasku.
|
Witam
Ja też się skusiłem, pieniądze wysłałem zgodnie z danymi w pierwszym poście. Czekam z niecierpliwością na przesyłkę( zimno a deflektorek pomoże jeszcze chwilkę pośmigać). Dane wysłałem na adres agencji.:drif: |
E-maila odebrałem, deflektor będziesz miał u siebie w piątek rano.
|
Moj deflektor zamontowałoem około 2 kkm temu.
Mam ta wersję niższą 140mm. Oczywiście jakość wykonania i dostawa bez zastrzeżeń. Efekty ,przy 182 cm wzrostu i oryginalnej szybie, deflektor max w pionie, kask caberg rhyno - głośny: - czysta szyba kasku - zauważalnie ciszej do 90-100 km/h - nie wieje w oczy;) przy lekkim pochyleniu i przesunięciu się do tyłu na kanapie jest b.cicho Może przy wersji wyższej nie musiałbym używać zatyczek... |
Piotrze podeślę Ci większą szybę do testowania, ale proszę o kontakt naprivpriv
|
Też się skusiłem.Pieniądze przelane na konto,czekam na przesyłkę...
|
Wd60 czy bedziesz wycinal w najblizszym czasie oslone na reflektory takie jak TT?
Chetnie zanabede;) |
Szykuję od paru miesięcy osłonę na reflektory, do RD07A jest łatwiej ale mam problem z 07. Myślę, że do wiosny uporam się z problemem.
|
Mnie wlasnie o RD07A biega;)
Wiec czekam cierpliwie... |
tez bym sie pisal na ta oslone...
|
Panowie spokojnie, cierpliwości, jak będzie gotowa i w pełni przetestowana oferta to szczegółowo poinformuję. Najpierw muszę zrobić poprawki w projekcie, później na nowo muszę dokonać prób zniszczeniowych i dopiero wtedy...
|
oslona
Cytat:
A jak to cudo wyglada? BO pewnie bym dolaczyl ja do deflektorka ,ktory spisuje sie super!! |
Waldek jak zrobisz osłonę na reflektory do RD 07a zadzwoń do mnie, chętnie przetestuje.
Do zobaczenia. |
Miętus masz jak w banku, będziesz pierwszy :-)
A przy okazji czyżbyś zamienił 04 na nowszy model? Gratuluję !!! |
Tak się stało. Jeszcze się uzbraja ale niedługo :at:
|
dopiszę się do listy
|
dzięki za deflektor, jesteś szybszy od przecinaka ... :-)
|
Wyslalem kase w zeszly tygodniu i nic.tel 660708823
|
Patryk czytaj e-maile. Wszystkie informacje znajdziesz na swojej skrzynce.
A przy okazji - będę jutro dzwonić. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |