![]() |
Cytat:
|
widziałem organizatora w akcji:at: zapowiada się dobra impreza:Thumbs_Up:
|
Acha, tak mi umknęło, że będę ja (czosnek)+czosnkowa = 2
|
Cytat:
YYYYYYYYYY- a gdzie i kogo masz na myśli |
byłem na czerwono!
|
1 Blob
2 Gucio 3 Wolly 4 Yasiu + Benia 5 Puntek + Żona 6.Gajron 7. wojtek77 8.Felkowski 9. Mirelka 10.Sobol 11.Gawron 12.Szczur asfaltów 13.Wojtekm72 14. borunin 15. RYSIEK z Krosna 16.LAPA 17. Lepi + plecak 18. Maniok 19. Roberto 20. Jaro-Ino+ osoba 21. Zibiano 22. calgon + Osoba 23. Adagiio 24. Kędzior 25. motormaniak 26. Ropuch + Osoba 27. Tomek 28. Puszek + Osoba 29. Czosnek - niestety jeszcze nie na 100% 30. Mhv (na 99%) 31. Waldek 32. raf 33. HUBAL 34. TATA 35. mirek 36. Much , miłośnik 69 37. laska 38. cheniek 39. Zbyszek_africa (KTM) 40.Roomyanek 41.MaRP 42. Kiub + Dona (na 99%) 43.Lena 44.Mysza + Rudolf 45. Jarek + Osoba 46. baloo123 47. JarekAT 48. Artur Wierzbicki 49. MOTOMYSZA , zgodnie z powiedzeniem:" PIERDOL WSZYSTKO I SIĘ ŚMIEJ, WSTANIESZ JUTRO BĘDZIE LŻEJ" A co mi tam: JADĘ !!!:at: |
Wojtek
Strasznie Cię przepraszam coś się wykrzaczyło jak przepisywałem sto razy tą listę:dizzy:. Zapytam kolegę o odstąpienie od czerwonego miejsca ja już swoje odstąpiłem, więc niestety niemam. Wstrzymaj się chwilę Ok masz poprawione. Cytat:
|
Podsumowanie
Przyjazd w piątek Nikt nie zgłosił chęci oglądania starego zamczyska w Łańcucie więc spotykamy się na miejscu. W godzinach dopołudniowych-rannych ja strzelam na Tyrawę i tam będę was odbierał i lokował. Tutaj proszę jak chcecie podzielcie się informacją kto i kiedy zawita na miejsce. Nie chcę was zostawiać samych sobie. Jeżeli ktoś chce to poczekam ja lub koledzy z miejsc strategicznych Łańcut, Rzeszów, Jasło, Krosno, Przeworsk i poprowadzimy na miejsce z atrakcjami.(jeżeli kogoś to interesuje to proszę na PRIV ja podeślę nr telefonów kolegów z odpowiednich miast. Wieczorem ognisko z pieczeniem własnych kiełbasek :) i napitków. Sklep dostępny w odległości spacerowej spory market. Tutaj przychwalanie do 22:00 max :). Rano w sobotę Tutaj proszę o zabranie rano kawy i czaju do szklanki i przekąsimy we własnym zakresie szame. Na obiad dostaniecie namiary na jadłodajnie gdzie można coś chapnąć. Pakowanie a raczej rozpakowanie zabawek z motorów i jazda na trasy w podzielonych grupach wg własnego uznania. Dostępne będą mapy do mapników oraz ślad GPS Garmin. Mapy załadujemy w piątek lub sobotę rano. Road Book -ów nie przygotowałem bo nikt nie miał ochoty na nie, a pracy przy nich mogło być co niemiara. Po waszym powrocie zaczynamy nocne polaków rozmowy przy jedzonku które jest zapłacone. Niedziela rano ekipa pogotowia reanimuje i przywraca do życia uczestników ogniska. Po ustaleniu albo kończymy i jedziemy do domku :(, lub kończymy traskę jedziemy na lotnisko lub w ostry teren:). 1.Jedzenie będzie tylko w sobotni wieczór. 2.W domkach są kuchenki i naczynia w których można sobie zagotować wodę na kawę lub herbatę oraz Radomiankę. 3.Osoby które będą zakwaterowane w domkach bez łazienek a utrolą się strasznie pozwolimy się ochlapać w tych co są prysznice w drodze solidarności. 4.Przelewy robimy do 15.07.2010 na poczet Jeżeli chodzi o przelewy to jest proste Literka Ł przy nicku 90 zł Bez literki przy nazwisku 70 zł MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica W przelewie podajemy nick z FORUM Dostępne na miejscu 5 domków 5-cio osobowych z łazienkami =25 miejsc doba 30 zł noclegów w pokojach 5-cio osobowych =25 doba 20 zł noclegów w pokojach 4-ro osobowych =16 doba 20 zł Sumarycznie 64 1.BLOB 2.Gucio 3.Wolly Ł 4.Yasiu Ł 5.Yasiowa Benia Ł 6.Puntek Ł 7.Puntek Osoba Ł 8.Gajron 9.Wojtek77 Ł 10.Felkowski Ł 11.Mirelka Ł 12.Sobol Ł 13.Gawron 14.Szczur Aswaltów 15.Wojtekm72 16.Borunin 17.Rysiek z Krosna 18.Lapa 19.Lepi Ł 20.Lepi Osoba Ł 21.Maniok 22.Roberto 23.Jaro-Ino 24.Jaro-Ino Osoba 25.Zibiano Ł 26.Calgon Ł 27.Calgon Osoba Ł 28.Adagiio Ł 29.Kędzior 30.Motormaniak 31.Ropuch 32.Ropuch Osoba 33.Tomek 34.Puszek Ł 35.Puszek Osoba Ł 36.Czosnek 37.Mhv Ł 38.Waldek Ł 39.Raf 40.Hubal 41.Tata Ł 42.Mirek 43.Mucha 44.Laska Ł 45.Cheniek Ł 46.Zbyszek Africa Ł 47.Roomyanek Ł 48.Marp 49.Kiub 50.Kiub Dona 51.Lena Ł 52.Mysza 53.Mysza Rudolf 54.Jarek 55.Jarek Osoba 56.Baloo123 57.Jarek AT 58.Artur Wierzbicki 59.Motomysza 60.Yonec 61.Yonec Osoba 62.Matjas Bardziej Już tego nie mogłem ułopatologicznić.:D |
Cytat:
:webers: |
Ty myszorku dolewasz oliwy do ognia. Ja to się staram ogarnąć a ty swoje oj bedziemy gryzli i strielali
|
Cytat:
A zeby sie po wsi nie szukać to może podaj wpółrzedne miejsca do którego mamy dojechać? |
Ostatnio to chyba gdzieś Tutaj byliśmy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Widziałeś chłopaków jak tyczyli traski z tego co mi Maćkowi mówił Maciek:dizzy: :D który woził Łukasza a to wszystkopo to aby pojawić się na kolejnej edycji Szuter Party. |
Cytat:
A tak poważnie - doceniam to co robisz, naprawdę:Thumbs_Up: Po prostu jak się parę razy coś takiego zorganizuje to wie się takie "to i owo" :) No a to dobrze wróży następnej edycji Szuter Party:at: |
Cytat:
Poprostu chciałem to robię, a ludziska są sympatyczni, zorganizowani i zdyscyplinowani, sami zgłaszają ochotę pomocy w organizacji nawt z poza rejonu. Założeniem imprezy w bieszczadach zawsze jest Owsiakowe "róbta co chceta" byle nie karalne. Znasz klimat Bieszczad bo mieszkasz tam i sama wiesz, czy głodny czy syty w deszczu czy słońcu zawsze jest gdzie szpyrtać błoto i co zobaczyć. Idzie dwóch amerykańców po stepie kozackim widzą jak miejscowi niosą niedźwiedzia chcąc zabłysnąć pytają -gryzli ? Miejscowi szorstko odpowiadają -nie strielali :D |
Cytat:
Wiesz co to jest białe w czerwone paski? Pupa zbita za opowiadanie starych kawałów:rolleyes: :smoking: |
Cytat:
Bo jak policzyłem, to miejsc jest 66, a na liście zapisane są 62-e osoby, czyli cztery są wolne? Jeżeli tak, to bym się dopisał z kolegą: 63. Tuhajbej 64.Dario |
1.BLOB
2.Gucio 3.Wolly Ł 4.Yasiu Ł 5.Yasiowa Benia Ł 6.Puntek Ł 7.Puntek Osoba Ł 8.Gajron 9.Wojtek77 Ł 10.Felkowski Ł 11.Mirelka Ł 12.Sobol Ł 13.Gawron 14.Szczur Aswaltów 15.Wojtekm72 16.Borunin 17.Rysiek z Krosna 18.Lapa 19.Lepi Ł 20.Lepi Osoba Ł 21.Maniok 22.Roberto 23.Jaro-Ino 24.Jaro-Ino Osoba 25.Zibiano Ł 26.Calgon Ł 27.Calgon Osoba Ł 28.Adagiio Ł 29.Kędzior 30.Motormaniak 31.Ropuch 32.Dario 33.Tomek 34.Puszek Ł 35.Puszek Osoba Ł 36.Czosnek 37.Mhv Ł 38.Waldek Ł 39.Raf 40.Hubal 41.Tata Ł 42.Mirek 43.Mucha +44.Laska Ł 45.Cheniek Ł 46.Zbyszek Africa Ł 47.Roomyanek Ł 48.Marp 49.Kiub 50.Kiub Dona 51.Lena Ł 52.Mysza 53.Mysza Rudolf 54.Jarek 55.Jarek Osoba 56.Baloo123 57.Tuhajbej 58.Artur Wierzbicki 59.Motomysza 60.Yonec 61.Yonec Osoba 62.Matjas :) Miało być dla Wigilijnego gościa. Teraz widać, że bardzo chcecie przyjechać i wszelkich szukacie dojść, cieszy to moje skromne lekko mętne oczy po wczorajszym grilowaniu. |
Będę sam....miejsce 32 się zwolniło :)
|
Przepraszam organizatora, ale niestety proszę o wykreślenie mnie z listy - niestety nie dostałem urlopu na ten weekend. Spróbuję Was odwiedzić w moim długim urlopie.
|
Cytat:
Naniosłem poprawki. Nic się Jarku nie dzieje ta impreza jest z pod znaku freeedoooom.:D Będziesz żałował :mur: . Wyślemy Ci fotki z dzidowania po terenie. |
BLOB już żałuję, ale siła wyższa. Spróbuję zajechać na Wasze tereny w drugiej połowie sierpnia.
A zdjęcia z zazdrością obejrzę. |
1.BLOB
2.Gucio 3.Wolly Ł 4.Yasiu Ł 5.Yasiowa Benia Ł 6.Puntek Ł 7.Puntek Osoba Ł 8.Gajron 9.Wojtek77 Ł 10.Felkowski Ł 11.Mirelka Ł 12.Sobol Ł 13.Gawron 14.Szczur Aswaltów 15.Wojtekm72 16.Borunin 17.Rysiek z Krosna 18.Lapa 19.Lepi Ł 20.Lepi Osoba Ł 21.Maniok 22.Roberto 23.Jaro-Ino 24.Jaro-Ino Osoba 25.Zibiano Ł 26.Calgon Ł 27.Calgon Osoba Ł 28.Adagiio Ł 29.Kędzior 30.Motormaniak 31.Ropuch 32.Dario 33.Tomek 34.Puszek Ł 35.Puszek Osoba Ł 36.Czosnek 37.Mhv Ł 38.Waldek Ł 39.Raf 40.Hubal 41.Tata Ł 42.Mirek 43.Mucha 44.Laska Ł 45.Cheniek Ł 46.Zbyszek Africa Ł 47.Roomyanek Ł 48.Marp 49.Kiub 50.Kiub Dona 51.Lena Ł 52.Mysza 53.Mysza Rudolf 54.Jarek 55.Jarek Osoba 56.Baloo123 57.Tuhajbej 58.Artur Wierzbicki 59.Motomysza 60.Yonec 61.Yonec Osoba 62.Matjas 63.Majki W ostatniej chwili:) |
Byliśmy z Yasiem wczoraj zrobić rekonesans na miejscu ,nie długo bo nas deszcz przegonił... http://www.onet.pl/_d/ico/pogoda2/b43.gif
|
Właśnie wróciłem z banku. Kasa za dwie osoby poszła. Przyjedziemy na miejsce po pracy (kończymy po 15.00) :)
|
Jasiu jak będzie taka potrzeba podciągniecie kogoś??
Narazie nikt się nie zgłaszał ale klepię termin na wszelki wypadek. Ja jade od samego ranca. Na miejscu boruta zanim przyjedziecie. Liczę że jakiś ekstrmista będzie wcześniej i damy se w palnik.:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jasne znając wasze zapędy to "po sznurku" nabiera nowego znaczenia :D Weźcie liny wyciągarki oraz łopaty i jakiegoś Catapilera do wyciągania z jazdy po sznurku. Oczywiście żartuję:). Chłopaki znają doskonale teren i przelecą z wami widokowo. |
2 Załącznik(ów)
Uaktualnienia wpłat z listą dostępna w pierwszym poście.
A to zbroili chłopcy. Track do przejechania dla was. |
Niewiem jak to napisać ale chciałbym delikatnie przypomnieć o wpłatach za imprezę(do 15.07.2010.
Sorki, że popędzam ale zaoszczędzi nam to niejasności w dalszym terminie przy bukowaniu np jedzenia czy spania. Informację wysłałem wszystkim razem ze sobą na PRIV jakiś czas temu. Podpowiedzią kolegów mających za sobą takie organizacje było właśnie przelewanie pieniędzy na konto a nie osobiście do ręki już na imprezie. Teraz to jak ksiądz wyciągnołem rękę, delikatnie, przyjemnie a jednak DAJ DAJ DAJ zapłać zapłać. Pozdrawiam Maciek aka BLOB |
Proszę, poczekaj do 10 ;)
|
Jacha że tak. :)
Ja też mam dwoje co by chciały jeść i nie tylko z masełkiem a o szyneczce coś wspominają :) Pozdrawiam Maciek |
Relacja
Blob, link, który podałeś do ubiegłorocznej imprezy nie otwiera mi się (brak uprawnień, cokolwiek to znaczy:o), masz jeszcze jakieś zdjęcia do publicznego obejrzenia?
Maciek vel MaRP |
Cytat:
Widzisz mi też przeszkadzają takie niuanse ale co tam życie nie poto jest by łkać. |
Traska jest przygotowana piękna... Znam jej większą część - po prostu nawspanialsze regiony na motocykl jakie mozna sobie wyobrazić..
|
Soory Blob nie dojadę do Tyrawy, będę jeszcze w ten weekend ujeżdzał mazurskie szutry, edytuję się z listy:(
1.BLOB 2.Gucio 3.Wolly Ł 4.Yasiu Ł 5.Yasiowa Benia Ł 6.Puntek Ł 7.Puntek Osoba Ł 8.Gajron 9.Wojtek77 Ł 10.Felkowski Ł 11.Mirelka Ł 12.Sobol Ł 13.Gawron 14.Szczur Aswaltów 15.Wojtekm72 16.Borunin 17.Rysiek z Krosna 18.Lapa 19.Lepi Ł 20.Lepi Osoba Ł 21.Maniok 22.Roberto 23.Jaro-Ino 24.Jaro-Ino Osoba 25.Zibiano Ł 26.Calgon Ł 27.Calgon Osoba Ł 28.Adagiio Ł 29.Kędzior 30.Motormaniak 31.Ropuch 32.Dario 33.Tomek 34.Puszek Ł 35.Puszek Osoba Ł 36.Czosnek 37.Mhv Ł 38.Waldek Ł 39.Raf 40.Hubal 41.Tata Ł 42.Mirek 43.Mucha 44.Laska Ł 45.Cheniek Ł 46. 47.Roomyanek Ł 48.Marp 49.Kiub 50.Kiub Dona 51.Lena Ł 52.Mysza 53.Mysza Rudolf 54.Jarek 55.Jarek Osoba 56.Baloo123 57.Tuhajbej 58.Artur Wierzbicki 59.Motomysza 60.Yonec 61.Yonec Osoba 62.Matjas 63.Majki |
Cytat:
Jeżeli wolisz rolników kaskaderów od popaprańców bieszczadzkich. Przejedź jak najwięcej i opowiadaj to zrobimy szuter party IV na Mazurach bo na Szuter Party III jest plan. Pozdrawiam Maciek |
Cytat:
|
Cytat:
Jedziemy tydzień wcześniej na imprezę kulturalno-oswiatową Mrągowo Country w kilka moto z żonami, kochankami i innymi kurtyzanami w specyfikacji raczej nie zbliżonej do ogólnych pojęć na te tematy. Zaczynamy dobrze, a jak skończymy to się okaże, pewnie tak jak zwykle... Luz blus, chlejemy, śpimy, jeździmy, tak mniej więcej wygląda program... pozdr. |
Cytat:
|
Drodzy Koledzy i Lejdisy.
Chciałbym poinformować o wydruku map dla was w formie która jest dostępna w postach 1 i 180 na formacie A4. Jeżeli to dla was jest nie wstarczające dostaniecie tak jak obiecaliśmy ślad GPS-garminowski. Bardzo proszę nie zmuszać mnie dozakupienia map w ilości 60 szt , mam nadzieję, że wystarczy wam taka poglądówka jak na ww obrazyku. Pozdrawiam Maciek |
No dobra, chłopaki.
Mam kupować kostki, czy wystarczą mi Conti Escape? Dodam, że ze mnie terenowiec, jak z koziej d... trąbka... Zdjęcia fajne:Thumbs_Up: P.S. Opony muszę kupić nowe, więc czeka mnie wybór... |
Cytat:
|
Napisał BLOB
Drodzy Koledzy i Lejdisy. Chciałbym poinformować o wydruku map dla was w formie która jest dostępna w postach 1 i 180 na formacie A4. Jeżeli to dla was jest nie wstarczające dostaniecie tak jak obiecaliśmy ślad GPS-garminowski. Bardzo proszę nie zmuszać mnie dozakupienia map w ilości 60 szt , mam nadzieję, że wystarczy wam taka poglądówka jak na ww obrazyku. Pozdrawiam Maciek Ja jednak bardzo chciałbym jedną mapke. I jak można, to jeszcze jedną dla ciotki w Stanach i jedną dla pani Stasi z mięsnego w Tyrawie |
MaRP ja jadę na E07 i jakoś się nie boję a mam dostęp do metzeleróf :) i nie zmieniam.
Dasz radę a jak nie to Cię poprowadzi lud biesiadny. Wolly dzięki chba się za bardzo spinam:cold: . Borunin odpieprz sie co ??:D Wiesz jak mi płacą i że wszystko kosztuje :) |
Witka
Dzięki uprzejmości Macieja i Łukasza aka Twarde Zadki RingRoad mamy ślad do naszego szutrowania w wersji elektric. :) W dniu dzisiejszym forumowy kolega cheniek przygotował to w wersji dla AutoMapa i IGO8. Wszystko to dla was do pobrania z 1 postu. Jeszcze raz wam dziękuję Koledzy Łukasz, Maciek, Cheniek, i podrawiam. |
Przyjrzałem się dziś dokładniej mapce z wytyczonymi traskami :Thumbs_Up:
Popatrzcie sobie jak wyglądają niektóre odcinki :) |
Panie i Panowie, bardzo ładne filmiki, które oddają częściowo charakter trasy, którą dla Was wytyczyliśmy. Częściowo, ponieważ dodaliśmy trochę wąskich asfaltów i trochę cięższej "przeprawy". Znacie specyfikę Bieszczad - trzy godziny deszczu i trasa robi się prawie nieprzejezdna... Dlatego też staraliśmy się zrobić trasę, która każdemu da trochę zabawy. Tyczeniem bawiliśmy się od 6.00 rano do 19.30 wieczorem... od 10.00 zaczął padać deszcz, trasa zaczęła przypominać bajoro, TKC przestały się oczyszczać, było grubo... Żeby było bardziej hardcorowo - całą trasę jechaliśmy we dwóch na jednej AT - stąd nazwaliśmy ten rajd "Rajdem obitej kości ogonowej" albo jak kto woli "Rajd Obitych Zadków RingRoad". Za "karę" za te nasze obite tyłki (jednak skłaniam się do "ulepszenia" kanapy) będziecie musieli się zapoznać z reklamówkami firmy Yamaha! Jako RINGROAD.PL jesteśmy dealerami Yamahy i uznaliśmy, że taka kara będzie odpowiednia dla Hondziarzy!:haha2::haha2: Oczywiście zabieramy naszą AT i jedziemy razem z Wami! :at: Mam nadzieję, że nie będzie zbyt sucho, bo będzie za łatwo. Mam nadzieję, że nie będzie za mokro - bo spóźnimy się na wieczorną biesiadę...
Spostrzeżenia z trasy - rewelacyjne szutry, świetne asfalty na Słowacji (Afri dużo lepiej kładzie się w zakręt przy dwóch osobach w siodle!), "zaginione" wsie, trochę błota, trawa po kierownicę, piękne widoki z grań i przełęczy, małe kałuże okazywały się głębokie, drewniane mostki są bardzo śliskie a drewniane cerkwie przepiękne, wezbrana woda ściąga moto nawet przy dociążeniu i spokojnej jeździe, pod sklepem można podyskutować o polityce... i na koniec najważniejsze - można się wyjeździć! To tyle od Łukasza i Maćka "RINGROAD.PL" Do zobaczenia w Tyrawie! Maciek "Śmigło" P.S. jeszcze jedną "karą" za nasze obolałe kości mogłaby być przymusowa przejażdżka na nowej Tenerze, ale mam świadomość, że wtedy pewnie byście nas zlinczowali:vis:...:D. OK! Pomysł ODPADA!!! |
Taką kare moge ewentualnie odbyć i przejechać się tą nową tenerką ;p Trzeba w końcu być wyrozumiałym :D A czytając powyższy komentarz zastanawiam się czy bez kostek mam po co w ogóle tam jechać :vis::D:D:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |