![]() |
Opis wybitny, świetnie piszesz i masz dar do opisywania z pozoru banalnych rzeczy w sposób który sprawia że z niecierpliwością czeka się na następne odcinki :Thumbs_Up: Czekamy na cd. ;)
|
:lukacz::lukacz::lukacz::lukacz:
kanapa jest pełna, wszyscy czekamy na kolejny odcinek :drif: :drif: :drif: :drif: |
I co? Koniec? Dzisiaj poswiecilem pol dnia w pracy na przeczytanie calego watku :) Super. Dzieki wam chce jechac do Turcji na motocyklu. Moze bedzie koncowka?
Kamyk |
jest spodziewana pod koniec roku :)
|
Pewnie tak ale 2013 :D
Cza pojechać śladami Bediasa i alternatywną wersje zakończenia samemu napisać ;) |
na szczescie dzisiaj dopiero znalazlem ten wątek takze moglem dosc znaczną jego część przeczytać za jednym zamachem...niestety zżera mnie ciekawość co z Tenerką...? tzn jej odbiorem i przejazdem spowrotem (pamietam jak wjezdzalem w wyjezdzalem z ukrainy-tez bylo "czym wjechales tym musisz wyjechac" ale wystarczylio dac troszke chrywien i zyczyli szerokiej drogi ) :)
CZEKAMY NA CIĄG DALSZY!!!!!!!!! |
szacun za opis
|
Ta relacja to jedyny sensowny powód zostania w pracy pół godziny dłużej... naprawdę rewelacja - trzyma w napięciu i czekam na kolejne odcinki :)
|
Cytat:
http://otomoto.pl/yamaha-xtz-super-t...-M3234122.html |
Przeczytałem jeszcze raz z niemniejszą uwagą i mniejszym rozsądkiem co do jutrzejszych przyziemnych obowiązków wymuszających wstanie o barbarzyńskiej godzinie. Napiszesz jak sie skończyło, czy mam użyć ŚPB?
|
Cytat:
w sumie to niezła propozycja za 8900 zł (jeśli technicznie jest OK) :) |
Będzie ciąg dalszy ?? :D Póki co :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |