![]() |
Też dostałem. Dziękuję!
|
Cytat:
Jak bym dorabiał to min 15 szt Pozdrosy |
Cytat:
1. Renia 2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. ? |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6? |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor |
Dzięki, kasa poszła :)
|
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś |
Blobie - tak jak rozmawialiśmy - ta blaszka ma mnie uchronić przed sprzedażą AFRI!!!
1. Renia 2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło |
Osłona dotarła,...zapłacono natychmiast. Dziękuję.
|
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit 13.Calgon |
Cytat:
Przepraszam za opóźnienie, ale miesiąc szwędałem się po Azji i nie zaglądałem na forum. |
1 Załącznik(ów)
Ja również dziękuje :D
Osłona pikna :Thumbs_Up: Kasa przelana :) Z powodu wrodzonej skromności Maćka pozwalam sobie na finałową prezentację , a na moto nie pokażę , bo Wam jeszcze większy gól skoczy :hehehe: Załącznik 18954 |
Wojtek rączka troszkę musiała pochodzić, bo świeci się jak ... :)
|
Czym to wypicowałeś? Też tak chcę:drif::drif::drif::drif::drif:
|
pasta polerska, może byc Tempo i szybkie ruchy dłoni :D
|
Ładnie to dopieściłeś.
Bałem się wchodzić w ten wąąąąąąąąąątek bo myślałem że kicha się wykluła i ludzie plują na mnie :). Efekt finalny zajbioza. Śruby które kupiłem są powlekane więc też nie powinny szybko obrosnąć rudą. Kwoli jasności wiem że poczta się nie spisała i nie do wszystkich dotarły osłony pisać kto nie posiada przesyłki. Olek o tobie pamiętam jak nie doszła to wyślę swoją tak jak obiecałem nic nie wpłacaj i nie czaduj jakoś to będzie. |
Cytat:
PRIV No i jeszcze ze dwa i pewnie zrobię resztę 15-20 szt |
No i jeszcze ze dwa i pewnie zrobię resztę 15-20 szt[/QUOTE] :)
1. Renia 2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit 13.Calgon 14. ATomek |
Ja bym rowniez prosil sztuke.No to jest magiczna cyfra 15:)
1. Renia 2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit 13.Calgon 14. ATomek 15.ForrestGump |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit 13.Calgon 14. ATomek 15.ForrestGump 16. Deptul |
Cytat:
Ewentualnie , znajomy lakiernik - odpowiedni sprzęt i wiedza bardzo ułatwia uzyskanie efektu końcowego :) |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
|
Efekt końcowy
3 Załącznik(ów)
Obejmy jakoś dla mnie za duże uszy mają :)
Przy pomocy spawarki przymocowałem trzy nakrętki śr.6 mm do siebie , a następnie przyspawałem jeden komplet do rury , a drugi do obejmy . Tylko proszę bez złośliwych komentarzy dot. charkania , smarkania , kichania :D. Sam to zrobiłem , a spawaczem nie jestem - bo to sztuka .Załącznik 19068 Załącznik 19069 Załącznik 19070 |
Oslonka nie dotarla. Dopisac do listy?
|
Proszę o potwierdzenie jeżeli ktoś nie otrzymał jeszcze osłon.
Ostatnie i ponownie :) wysłałem do Olek L, Piotr Sz,Bohdan U, Michał D, poszły poleconym za potwierdzeniem 02.03.2011 ok 16:00PM. Chcę wyzerować listę bo następne się robią i zamieszanie się zrobi. Komak i Gajron o was pamiętam i wam wyślę czekam na śpiących jak nie wstaną to macie wy. Wojtek nie bendę się rozwodził nad twoim talentem spawania (smarkania:D) nie dało się troszkę rozgiąć osłony wtedy pasi jak ulał i opiera się dodatkowo na obejmach w miejscu ich skręcania. Wiem że za smarkanie mam w ryj, trudno u wife też mam w ryj więc jak dostać to porządnie. A lubiał i tak was pewnie bendę. |
Cytat:
|
MaRp-:vis::mur::mur::vis::mur::vis::vis::vis::mur:
|
Cytat:
|
Teraz się zachowam jak młoda panienka z konkursu piękności.
A ja się tak starałem żeby było ładnie i Pany zadowolone były a na świecie był pokuj i miłość. Wszak jam uczynił ten skrawek do waszych "pań". buuuuuuuuuuuuuuuuubuuuuuuuuuuubuuuuuuuuu- tutaj płacz buuuuuubuuuuuuuu ok przeszło mi |
A się zgapiłem, jest jeszcze jakaś szansa na to cudo??
|
BLOB - przelew zrobiony - dziękuje i pozdrawiam
|
Panie BLOB, to jak będzie jakiś handel czy eeee tam??:):):)
|
Cytat:
Chcesz się dopisać do listy czy jak ?? piszcie o co chodzi, jasno, please Zrobie ze 20 szt i basta bo to kidanie jest straszne.:D |
1. Renia
2. lotnik 3. arturro007 4. Mirek Swirek 5. Artur-ntv 6. raf 7. Wegrzyn 8. eryczor 9. matata 10. karaś 11. Śmigło 12. Moto-Bandit 13.Calgon 14. ATomek 15.ForrestGump 16. Deptul 17. Rosjak 18. Reinchardt Zamykam listę |
Cytat:
|
Tak tak dokładnie o to chodzi. Mirek mnie ujął na listę na początku. Sorry za niejasności.
|
Dzięki Blob
Osłona doszła, wszystko pięknie. |
Blob, a czy mógłbyś zrobić dla mnie osłonę bez otworów montażowych?
|
Nie poganiam, nie popędzam tylko pytam jak tam robota idzie?????
|
|
W związku z tym iż się połamałem i trochę się odwlekło cięcie.
Mam wasze osłonki i chcę wysyłać adres oraz konto w/w. Koszty są takie osłonka 5 zł uchwyty 5 zł wysyłka 8-dlatego tyle bo koperta bąblasta i wysyłam za potwierdzeniem priorytetem (sytuacja z ostatniej akcji była taka że po prostu nie dotarły i musiałem wysyłać 2x. Suma 18 zł.za zestaw osłonka + uchwyty + śruby. Czekam na adresy. KOMAKU wysyłam po raz 2-gi :) czekało bo nie posiadałem więcej i reszta z nadwyżek poszła na braki w poczcie polskiej. |
Numer konta taki sam jak w poście http://africatwin.com.pl/showpost.ph...&postcount=123 ??
|
Cytat:
|
Spoko BLOB. Niech MOC będzie z afrykanami!
|
Kasa przelana. Adres do wysylki wyslalem na PW oraz umiescilem w tytule przelewu.
|
Kaska poszła. Adres do wysyłki przesyłam na priv
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |