![]() |
Niechybnie, bo to mała jeżdzi jak wsciekle...:-)))
|
Co to za kamerka na kasku?
|
He, he Puszkiej:)
Jak moi synkowie mieli po 14-15 lat to im kupowałem takie sprzęty: Piaggio, Gillera, Aprilia, Peugeot:D Ty wiesz jak to popierd.ala?? Spod swiateł to żadna puszka nie miała szans. Przy wiekszych szybkościach 80-90 cholernie niestabilne. Jeździłem tym czasami z nudów, nawet ze Smery mieściliśmy się z psem (pekińczykiem) na podeście pod nogami. Hondę lubiłem, a Ktm spełnia moje marzenia, niech się darzy tej firmie:Thumbs_Up: ps. W AT robię remont generalny silnika, kupiłem oryginalne bebechy u Hondy, dostałem zarąbisty rabat i jeszcze vat odpiszę, w 2tyś sie zmieszczę. ps2. Napisz jakąś relację z Twojego wyjazdu do Burkina Faso, dasz ją do konkursu:D zdrowia |
Cytat:
|
Cytat:
Co do konkursu to jakos nie chce mi sie nic pisac...kiepskie nagrody daja...:D |
A zadna afryczka się Wam tam nie zepsuła??:D No powiedz prawdę...
Nawet kapcia?? Filmik ze słoniem ekstra, ale miał stracha...:) pozdr. |
Kapcie to zlapalem ja - 4...nie było KTM-a to nie miało sie co zepsuc...Przez caly wyjazd nawet do filtra powietrza nie zagladalismy , nie mówiąc o czymkolwiek innym...Tylko chłopcy na DRZ regularnie z filtrami się paprali.. No i prostowanie moich gmoli i kierownicy sie odbyło.... ale to standart...
A co do slonia to godzinę póżniej my mieliśmy sporego stracha..... |
No pisz, opowiadaj jak tam było:)
Zdjęcia , filmiki... pozdr. |
Że co?,różnica poziomów była za duża ?:confused:
http://img268.imageshack.us/img268/3...140128full.jpg |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |