![]() |
No to wyruszam:D
|
|
|
|
No pięknie! Dajcie więcej fotek! :):) Bawcie się dobrze i pijcie za tych, co nie mogą z Wami ;)
|
|
Podziękowania dla organizatorów:bow:
stopa-uć powrót do prezentacji motocykli i możliwości przejechania się to dobry pomysł!!! Trochę niedociągnięć - no cóż? Lepsze to niż nic:) Czy warto było jechać 350km po to, że by godzinkę posiedzieć z Wami ? Warto!. Zobaczyć znajomych. Spróbowałem nowej AT i przetestowałem na dłuższej trasie Bandziora. Moto jest w dobrym stanie. Na krótkim odcinku przekroczył szybkość fabryczną:Thumbs_Up:Pod pachami mokro;) Dzięki posiadaczom wiader za jazdy "testowe" Trzymajcie się ciepło i wracajcie cali. |
Ciesze się niezmiernie ze mogłem sie z wami spotkać zobaczyć i przybic piątki.
|
7 Załącznik(ów)
Stopa, Sołtys - chłopaki wielkie dzięki za to Wam się chce i że dzięki Waszej pracy mogę regularnie oglądać towarzystwo w realu, a nie tylko wirtualnie. Jak zwykle było megazajebiaszczo, tradycyjnie nie mogę się odnaleźć w rzeczywistości... Taaaaaka robota!
Jeśli mogę mieć jakąś drobną sugestię, to może w przyszłym roku dałoby się do zestawów śniadaniowych dołożyć kefirek...:D Jeszcze raz dziękuję za wszystko! :bow: Załącznik 72749 Załącznik 72750 Załącznik 72751 Załącznik 72752 Załącznik 72753 Załącznik 72754 Załącznik 72755 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |