![]() |
Cytat:
|
Mnie również się podobało ale nie mam porównania do poprzedniego. Wracając pojechałem wzdłuż Pilicy i znalazłem fajną górę piachu (może z 5-6 km od ośrodka) na której można by się pobawić (widać było ślady jakichś 4x4). Prawdopodobnie była ona widoczna podczas spływu ponieważ jak nad nią dumałem to minęło mnie kilka kajaków.
|
Marian&Marian jeździłem w kierunku placu budowy za lasem a potem nad Pilicę i wzdłuż drogi wyjazdowej do skrzyżowania....
teraz to myśle czy to nie było już na asfalcie w stronę miasteczka lub gdzieś przed nim... 100% widziałem gdzieś jadąc biały boczek. Niestety w sobotę byłem zmęczony chodzeniem boso po szyszkach w piątek i słabo kumam gdzie to było.... Może jednak przed Przedborzem???? Dunno św Antoni na pewno znów coś wymyśli. M |
Dzięki wszystkim, a w szczególności organizatorom za spotkanie, było super.
Trzymam kciuki za DRkowy boczek, oby jak najszybciej się znalazł. Pozdrowienia dla wszystkich i życzenia oby do następnej edycji każdemu nazbierało się ciekawych opowieści z wypraw i wypadów różnej maści. |
I my dziękujemy za organizację i możliwość świetnej zabawy.
Było jak zawsze mega fajnie. Mocno popieram propozycję Stopy , żeby następnym razem zacząć od środy. |
Biały Brzeg będzie godnym następcą Białej! Jest las, jest Pilica, są tańce, hulaki, swawole, jest nowa energia! :)
|
Już jest. Klimat ten sam, wszystko się zgadza:)
|
1 Załącznik(ów)
Ja również dziękuję organizatorom za trud włożony w znalezienie nowego miejsca i organizację imprezy, a wszystkim uczestnikom za wspaniałe towarzystwo i świetną zabawę.
|
Dzięki wszystkim za spotkanie i długie nocne harce :friday:
W sumie jak pomyślę to tylko brakowało mi ogniska gdzie Jaro-Ino by przygrywał na gitarce:kumbaya: Stopa + Sołtys :bow: Do zobaczenia za rok :zdrufko: |
Dziezkujemy wszystkim za wspaniała zabawę!
Organizatorom za poświęcenie i utrzymanie tradycji Białej! Do zobaczenia za rok! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |