Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35603)

mrówcia 23.09.2019 20:50

5 Załącznik(ów)
Działo się. Na lądzie, na wodzie i pomiędzy.....

mrówcia 23.09.2019 20:53

8 Załącznik(ów)
Miłej przygody ciąg dalszy

mrówcia 23.09.2019 20:55

8 Załącznik(ów)
Nastąpił:)

fassi 11.05.2020 16:17

Tak coś ten tego w temacie??? Pić mi się chce i czekam na umówiony znak sygnał...

Neo 11.05.2020 18:47

Cytat:

Napisał fassi (Post 681237)
Tak coś ten tego w temacie??? Pić mi się chce i czekam na umówiony znak sygnał...

Musisz jeszcze poczekać. Jak się domyślasz nic nie wiadomo, żadnych wytycznych. Jedyne pewniki to brak konkretów. Ale na pewno jak tylko będzie zgoda na spotkania, to każda baza harcerska, nie tylko znana wam ze zlotu, z chęcią podejmie temat zarobkowy bo w tym roku obozów nie będzie lub ich koszt skoczy w górę w związku z prawdopodobnymi wymaganiami i efekt będzie podobny... :/

jochen 11.05.2020 19:14

Mam nadzieję, że do września to wariactwo wirusowe się skończy i że tegoroczne spotkanie będzie mogło się odbyć...

matjas 11.05.2020 19:33

Mój młody jedzie na obóz - niestety nie na wypiździewie w lesie sosnowym gdzie wszystko łebki budują sami /byłem po prostu powalony na łopatki - namioty, kuchnia, prycze - wszystko z belek i patoli/ tylko do stałej stanicy - mniemam, że również takiej jak BiałyBur.
Jak dla mnie to taki środek lasu /gdzie nie ma nic a jest jezioro pośród głuszy a chleb przywożą o 5 nad ranem na skrzyżowanie w lesie 1km dalej/ jest fhooj dla wirusa nie przychylny ale co ja tam wiem... Muszą mieć sranitariaty i normalną kuchnię. We łbach się im popierdoliło.

Piszę bo wew wzwiązku z tym powyżej oraz z tym, że 19 czerwca mamy już obstalowaną firmową najebkę wirusowointargacyjną myślę, że idzie ku dobremu :D

BTW - moja firma w PL nie stanęła nawet na jeden dzień w odróżnieniu od centrali we FR. Dziękować Bogu wszystcy zdrowi.

M

stopa-uć 12.05.2020 13:14

W tym roku ( o ile będzie to możliwe) to zaczynamy już od środy.
Planowana KASZANKA
KAJAKI
ROZMOWY-RELACJE z wypraw w "niebezpieczne-nieznane" (czyli 24h z kobietą w domu)
NOCNE PODCHODY-gra terenowa
RZUT OPONKĄ NA PATYCZEK
PRZECIĄGANIE LINY
"DEGUSTATOR"
WYŚCIGI DRUŻYN
TARCIE CHRZANU
GRA W BUTELKĘ

ITD.....ITP.....

CZEKAMY NA NASZE SPOTKANIE ! ! ! ! ! ! ! !

ciał

ziutek2002 12.05.2020 13:21

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 681358)
W tym roku ( o ile będzie to możliwe) to zaczynamy już od środy.
Planowana KASZANKA
KAJAKI
ROZMOWY-RELACJE z wypraw w "niebezpieczne-nieznane" (czyli 24h z kobietą w domu)
NOCNE PODCHODY-gra terenowa
RZUT OPONKĄ NA PATYCZEK
PRZECIĄGANIE LINY
"DEGUSTATOR"
WYŚCIGI DRUŻYN

ITD.....ITP.....

CZEKAMY NA NASZE SPOTKANIE ! ! ! ! ! ! ! !

ciał

Że od środy - rewelacyjny pomysł!

Przez tego całego pieprzonego Virusa, komunię na której po prostu muszę być przenieśli właśnie na drugi weekend września...myślałem, że się zaryczę.
A tak, będę już od środy i jeszcze komunię zahaczę:)

stopa-uć 12.05.2020 13:38

Niech Ci Jarek-Garwoliniak
opowie jak to z wypaloną grillową kratką WYGLĄDA SIĘ na komunii,
która jest (była) zaraz po zlocie.

Pozdrowienia JARKU

ciał

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12.