![]() |
5 Załącznik(ów)
Działo się. Na lądzie, na wodzie i pomiędzy.....
|
8 Załącznik(ów)
Miłej przygody ciąg dalszy
|
8 Załącznik(ów)
Nastąpił:)
|
Tak coś ten tego w temacie??? Pić mi się chce i czekam na umówiony znak sygnał...
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że do września to wariactwo wirusowe się skończy i że tegoroczne spotkanie będzie mogło się odbyć...
|
Mój młody jedzie na obóz - niestety nie na wypiździewie w lesie sosnowym gdzie wszystko łebki budują sami /byłem po prostu powalony na łopatki - namioty, kuchnia, prycze - wszystko z belek i patoli/ tylko do stałej stanicy - mniemam, że również takiej jak BiałyBur.
Jak dla mnie to taki środek lasu /gdzie nie ma nic a jest jezioro pośród głuszy a chleb przywożą o 5 nad ranem na skrzyżowanie w lesie 1km dalej/ jest fhooj dla wirusa nie przychylny ale co ja tam wiem... Muszą mieć sranitariaty i normalną kuchnię. We łbach się im popierdoliło. Piszę bo wew wzwiązku z tym powyżej oraz z tym, że 19 czerwca mamy już obstalowaną firmową najebkę wirusowointargacyjną myślę, że idzie ku dobremu :D BTW - moja firma w PL nie stanęła nawet na jeden dzień w odróżnieniu od centrali we FR. Dziękować Bogu wszystcy zdrowi. M |
W tym roku ( o ile będzie to możliwe) to zaczynamy już od środy.
Planowana KASZANKA KAJAKI ROZMOWY-RELACJE z wypraw w "niebezpieczne-nieznane" (czyli 24h z kobietą w domu) NOCNE PODCHODY-gra terenowa RZUT OPONKĄ NA PATYCZEK PRZECIĄGANIE LINY "DEGUSTATOR" WYŚCIGI DRUŻYN TARCIE CHRZANU GRA W BUTELKĘ ITD.....ITP..... CZEKAMY NA NASZE SPOTKANIE ! ! ! ! ! ! ! ! ciał |
Cytat:
Że od środy - rewelacyjny pomysł! Przez tego całego pieprzonego Virusa, komunię na której po prostu muszę być przenieśli właśnie na drugi weekend września...myślałem, że się zaryczę. A tak, będę już od środy i jeszcze komunię zahaczę:) |
Niech Ci Jarek-Garwoliniak
opowie jak to z wypaloną grillową kratką WYGLĄDA SIĘ na komunii, która jest (była) zaraz po zlocie. Pozdrowienia JARKU ciał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |