![]() |
5 Załącznik(ów)
Znajomy ma fajne klasyczne sprzęty do sprzedania. Podrzucam jakby ktoś szukał. Na żywo nie widziałem i nie mam żadnych korzyści ze sprzedaży. Jedynie to, że sobie fotki i filmiki pooglądam, może też komuś z Was pomogę w zakupie maszynki.:) Te sprzęty raczej nie trafiają na portale ogłoszeniowe.
Hondzina VF1000 86r sprowadzona z Niemcowni, po pierwszym właścicielu i Suzi GR 650 86r. też sprowadzona z Niemiec. Jakby kogoś interesowały, to piszcie do mnie priv. |
Ale nie siadałeś? ;)
|
Jeszcze nie i pewnie nie zdążę.;)
|
Piękna ta honda , i pomyśleć że Polacy w tamtym czasie pomykali wsk, mz, jawami...
|
Pomyśleć, że dzisiaj MZ, WsK i Jawy są droższe od takich Hond.:D
|
3 Załącznik(ów)
A co sądzicie o żaglówce BMW, która nabyłem w styczniu w Bawarii od pierwszego właściciela.
Nie odpalana od 1995 roku, a w sobotę po czterech godzinach pieszczot dała głos z "cycków". |
Taka brzydka, że aż ladna :
|
Przepiękna.:brawo: Jaki to model, który rok? Ma nawet dwa hamulce ręczne.:) Fajnie by wyglądała w towarzystwie z Afrą, w naszym kalendarzu.;)
|
BMW R100RT 1981 r. 70KM.
Nie ma problemu co do zdjęcia, bo stoi w garażu przy RD04. |
Ale to fajne i te otwierane "szperacze" ;)
Mega malowanie, zawsze mi się podobało to cieniowanie. Ale to jest zajebiście zachowane , muszą być mega dobre materiały użyte. Wygląda jak nówka. I te lusterka jak w późnym dużym fiacie :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |