![]() |
bardzo dobrze to wygląda i na takim golasku ta nibyszybka na pewno będzie robić super robotę.
w XT600 bardzo mi brakowało choćby jakiejś namiastki szyby. w DR350, obecnej Oceta, założyłem na starym mocowaniu deflektora cienką plexi i była bardzo duża różnica w komforcie. m |
2 Załącznik(ów)
U mnie po złożeniu szybki jest bardzo na plus w stosunku do oryginału. A z otwartą szybą to mam ochronę przed wiatrem jak w afryce :D
Załącznik 115351 Załącznik 115352 Mała owiewka czyni cuda jeśli chodzi o komfort podczas kilkugodzinnych przelotów. |
Cytat:
Cytat:
Update! Dostałem odpowiedź od Adventure Spec. Powiedzieli, że wszystko jest ok i na stronie jest to dokładnie napisane. Faktycznie napisali, ja nie sprawdziłem. Pytanie tylko jaki do ch.... jest sens wypuszczanie dedykowanego produktu do 300L reklamując go "Designed for a perfect fit on the CRF 300L" podczas gdy trzeba sobie samemu kombinować dystanse, żeby w ogóle to było użyteczne :mad: Przecież oni nic nie poprawili względem 250L... Zagotowali mnie i nie omieszkałem napisać na globalnej grupie na FB, żeby ostrzec innych. |
Jak LATASZ w CIEZKIM terenie
To lot przez kiere to tylko kwestia czasu. I naprawdę nie musi być szybko. |
Matias, daj spokój. Horizon jest świadom niebezpieczeństwa. Przecie napisał, że to będzie jego ostatnie zmartwienie. Czego nie życzę.
Leżałem setki, setki razy to teraz nawet blachę mam dogietą do tylnego clapacza tak by przy figurze jakiej nie urwało nie jajec. No ale co kto lubi. Pozdr rr |
Przy oraniu w błocie zapewne będę ściągać osłonę, ale po prawdzie każdy ADV ma jakąś wieżę mniejszą lub większa z nawigacją i sprzętem i nie jest to problem na tyle duży by go roztrząsać :)
|
2 Załącznik(ów)
Ryżyk dostał zacna rzecz praktyczna.
Jak ja zawsze byłem mega sceptyczny co do tankbagów - traktowałem je jako wieżę utrudniającą jazdę, to ten jest mega mega zgrabny. |
CRF300XXL in da house
Zmiana kierunków. Najmniejsze jakie dało się zamówić, pozostałe bombki będą na choinke haha Skręt, lut i koszulka. https://i.imgur.com/a9D4P97.jpg https://i.imgur.com/q8kHm2J.jpg |
Robi różnicę:Thumbs_Up:. Horizon, możesz proszę napisać jakieś wskazówki, skąd brałeś kierunki? Ali? Rezystory osobno brałeś? Światło stop też trzeba modzić rezystorem?
Będę wdzięczny za linki do przedmiotów. Dzięki. |
no dobra. kiedy będzie pora na stelaże pod sakwy? :D
modzę tankbag i stałe mocowania na motocyklu. pomysł dobry - zobaczymy jak wyjdzie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |