![]() |
Dzisiaj pakowałem C02, specjalnie się przyglądałem i takowej nie miała - leżak, więc może od jakiegoś czasu już homologacje dostały. Zresztą teraz patrzę po różnych sklepach i faktycznie piszą, że homologowana. Motoz Desert również homologacji nie miał, dostał ja dopiero w 2011 czy 2012 (dokładnie nie pamiętam).
|
Sprawdz dokladnie e i dot napewna sa skoro były juz w 2009 roku bo pujde do gazu i ci zrobie zdjecie ze c02 jest homologowana a wtedy dobra łycha dla mnie i nie młodsza niż 12 lat
|
czyli na wiosne wjedzie zestaw motoz+c02 idealny zestaw dla początkującego na asfalt, szuter, piach... no chyba że uda mi się na tył 18' wystrugać
|
A o rocznik lego leżaka zabijał się nie będę - opona po Thorgalu, pamiętająca czasy, kiedy sam jeszcze motocykla nie posiadałem :lol8: Mniejsza z tym. Jeśli faktycznie C02 ma homo. to git malina, bo opona bardzo dobra do takich ciężkich kloców jak nasze :Thumbs_Up:
|
mitas C02 homologacja
to teraz odszczekiwać psy niewierne:) pisałem wam kiedyś w 2009 roku ze C02 ma homologacje
ArturS szykuj ruda 12 letnia minimum :) bo macie dementi wizulane nie słuchajcie handlowców bo ci wciskają wam towar na którym najlepiej się zarabia i taki który im zalega uwaga dementi |
Ja z kolei polecam continental conti escape, przy założeniu, że większość po czarnym :) moim zdaniem lepsze od touranców
|
Pałeł,ile chcesz za tego homologowanego Mitasa Cenuladwa ?
|
jezdzil ktos was na mitasach e 08? mam do kupienia komplet i sie zastanawiam. zamiary jezdzenia raczej 70% po czarnym
|
Cytat:
|
E08 beznadziejne opony na asfalcie już lepiej trzymają e07 choć bieżnik jodełka.
Jak chcesz mam komplet zeszłorocznych metzelerów tourance po 4tyś. przebiegu. Jak co to wal na priva. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |