![]() |
Carlos człowieku może perspektywy nie ma na tym filmie przestrzennej ale tuszę, że masz jakieś zajebiste ubezpieczenie...
|
nie , karlos ma ADHD :D
ale lubie go gonic , za to nie lubie jak mnie wyprzedza akurat jak jest kaluza :D |
A D H D
Akuratna Dysfunkcja Hamowania Dzidy |
majtas , dobrze to ujales :)
|
Jakoś szybko to wygląda przez ten dziwny kąt widzenia pod koło. Na tych kamerdolcach to więcej niż 80 nie było chyba.
|
Carlos,masz świetny błotnik z przodu,no ale po patrzeniu na niego przez pięć minut w głowie mi się kręci.:dizzy:
Tak Carlos ma prawdopodobnie ADHD:D A tak przy okazji w domu byłem o 21ej ,dzięki stary za offa w powrotnej drodzę |
max jaki mi sie udalo w miare osiagnac na szutrach to 120 , tam wiecej niz 80 sie nie dalo , na tych kocich lbach to tragedia :D dobrze ze w zrywke zjechalismy , tyle ze ja jechalem z misza , szparagiem i lepim , jak po pomoc dla afryki lecielismy :D
zrywka byla przehuy :) |
no gopro ma to do siebie, że trochę przyśpiesza :) mi max wszedł 140 na tych szuterkach gdzie maro wyciął figure :) a na tych kamerdolach pod koniec gdzie z carlosem lecimy koło siebie to szybciej niż 80 to się faktycznie nie da... zawiecho się kończy, ciekawe jak jakimś whitepowerem by się tam leciało
|
Ja nigdy nie patrzę na licznik, bo nie ma na to czasu (sekunda w takich warunkach może dużo kosztować). Piątkę wbijałem nie raz i czasami było bardzo szybko.
Kulka- sorry za tą kałużę (1:1). Zresztą wiesz, że takie sytuacje często się zdarzają (widziałeś jak wyglądałem na MRU). Ramoneza i inni- jeśli chcecie dobry filmik to zgadajmy sie na ostre napieprzanie za dwa tygodnie. Najlepiej 4-5 osobowa hulajpartia, miejsce dowolne. Misza- nie wierzę, że nie dasz rady znaleźć trochę czasu:) |
ja tez nie wierzę ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |