![]() |
Chcieliśmy Wszystkim Podziękować
że przybyliście i że mogliśmy się z WAMI pobawić. Temperatura była super,nawet masło dało się rozsmarować w stołówce. Sołtys i Stopa Ps.Prywatnie proszę "niektórych" aby Kasi-MOJEJ KOBIECIE, która tańczy z Wami NIE SKŁADAĆ propozycji (przynajmniej na następnych spotkaniach). NIE CHCIAŁEM SIĘ KŁÓCIĆ. Szanujmy się. ciał |
Ja również pragnę podziękować organizatorom za te spotkanie. Fajnie, choć na chwilę oderwać się od dnia codziennego...
I taka najnowsza Africa była, ale cały czas stała w ukryciu....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ad9ef23f60.jpg Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
Bardzo dziękuje za gościnę. Było super. Szacunek dla organizatorów. Obrastamy w piórka i takie przypomnienie ma swój niepowtarzalny klimat. Oby się to jeszcze parę razy mi udało. Dzięki
|
Chcielibyśmy z Aga podziękować za super weekend. Do zobaczenia! :)
|
Heja,
Sołtys, Stopa - DZIĘKUJEMY!!! Było przekozacko, nawet pogodę skręciliście specjalną na ten czas :) Fajnie też, że udało się zorganizować moto pokazowe. Super było Was wszystkich znowu spotkać i wspólnie się pobawić. Duch w narodzie nie ginie, super że przyjeżdżacie, nawet na chwilę. Jak co roku, Biała rządzi! |
1 Załącznik(ów)
Człowiek cały rok czeka... a tu nagle niedziela...
My już w domu, wielkie dzięki Stopa i Sołtys za wszystko. Dałeś Stopa tyle kasy na tacę, że lepszej pogody być nie mogło :). Moja afryka wzięła się i się wywaliła, bo się stopka zapadła, więc dziękuje tym, co ją podnieśli i podłożyli pustą flaszkę pod stopkę (nie wiem, kto to zrobił). Jochen fajne zdjęcia robił... dopóki lustrzanki nie zalał :D Bliźniak uciekał przed kucharką ciesząc się jak dziecko, ale skubana była lepsza :D, gdyby szło zabijać wzrokiem, to by go co najmniej pobiła ;), dobrze że nie miała plastikowego noża ze sobą, bo trup jak nic ;) Załącznik 72758 Dobrze, że bidoka przykryli :) |
1 Załącznik(ów)
Stopa i Sołtys dzięki, że wam się chce. Do zobaczenia w przyszłym roku.
A jeśli chodzi o GS-y, to chyba epidemia Africańskiego wirusa.:D |
Dzięki wszystkim za superanckie spotkanie!!:bow:Posiadacze 2oo jak zwykle nie zawiedli...Do następnego!!
|
Fajnie było Was spotkać i pogadać.
Organizatorom oczywiście ukłony :bow: |
Stopa i Sołtys jesteście mistrzami :bow: gratuluje organizacji.
Poznałem znamienite grono ciekawych ludzi. Klimat ośrodka jest nieoceniony i mam nadzieję że będzie on dostępny do końca naszego lub jego. Impreza rewelacyjna wpisałem już sobie na stałe do kalendarza. Była świetna pogoda , ja po powrocie wszedłem do domu i zaczęło padać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |