Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Bubel do szescianu (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=31348)

MarekM 03.07.2018 09:49

Cytat:

Napisał yeuop (Post 588833)
...
A tak na marginesie to chyba skonczyl się mój entuzjazm dotyczący tego forum po tym, jak zobaczyłem, ile tu jest bluzgających niedowartościowanych ludzi. W dodatku takich, którzy wszystko o wszystkim wiedza.

:Thumbs_Up:

myku 03.07.2018 11:05

Yeuop...wyluzuj i olej kolesi. Pewnie nigdy ich nie widziałeś i może nie zobaczysz więc po co ta spina.

Mhv 03.07.2018 11:19

A najlepiej..jeździsz tak sobie po świecie, tu i tam, to..przyjedź do Białej.
(mówi ten, co nigdy nie był, ale się wybiera)

CzarnyEZG 03.07.2018 12:18

Wizyta w Białej to dobry pomysł na nabranie zdrowego dystansu do forumowych wypowiedzi i ich stylu (jak otrzepiesz je z czasami czerstwych żartów, to zostanie sama prawda poparta doświadczeniem, a nie internetowym pitupitu)

Tylko jedna rada - trzeba zabrać kogoś kto opowie jak było. (Mi się udało zapamiętać większość dopiero za trzecim razem)

matjas 03.07.2018 12:20

Cytat:

Napisał CzarnyEZG (Post 588939)
Tylko jedna rada - trzeba zabrać kogoś kto opowie jak było. (Mi się udało zapamiętać większość dopiero za trzecim razem)

Teraz w nowym miejscu to bedzie kulturwa - nie będzie alkoholu bo musimy się pokazać z jak najlepszej hm... strony :p

Dubel 03.07.2018 12:26

Cytat:

Napisał matjas (Post 588940)
Teraz w nowym miejscu to bedzie kulturwa - nie będzie alkoholu bo musimy się pokazać z jak najlepszej hm... strony :p

Oczywiscie, jak zawsze....:D

matjas 03.07.2018 12:47

Cytat:

Napisał dubel (Post 588942)
Oczywiscie, jak zawsze....:D

Żarty żartami, ale zawsze mnie to dziwiło jak patrzyłem na ilości browca i wódy, które, zwłaszcza w piątkowy wieczór się przewalały i fakt, że nikt nigdy nikomu nie dał w ryja. Bawimy się jak pęsjonarjuszki :D :D :D

motoMAUROxrv 03.07.2018 13:46

Cytat:

Napisał matjas (Post 588949)
Żarty żartami, ale zawsze mnie to dziwiło jak patrzyłem na ilości browca i wódy, które, zwłaszcza w piątkowy wieczór się przewalały i fakt, że nikt nigdy nikomu nie dał w ryja. Bawimy się jak pęsjonarjuszki :D :D :D

Aaaa.. nieprawda!.. :rolleyes:
-Ja dostałem "w ryja" -i to wielokrotnie! :dizzy:
Czasem z jakiejś tam okazji, (nawet już na powitanie) często zaś zupełnie bez wyraźnego powodu.. :confused:;)
Zamroczenie po tym w ryja laniu, utrzymywało się przeważnie do końca pobytu i jeden dzień dłużej..
-Ale nie sposób było się oprzeć takim "zaczepkom" iii.. smakołykom!.. :p:friday::zdrufko::chleje::drif::D

CzarnyEZG 03.07.2018 14:03

Wynalazek, który jest serwowany "na wejściu" (i to dosłownie) u niejednego spowodował przejście w tryb awaryjny :D

Pirania 03.07.2018 14:14

Cytat:

Napisał CzarnyEZG (Post 588960)
Wynalazek, który jest serwowany "na wejściu" (i to dosłownie) u niejednego spowodował przejście w tryb awaryjny :D

Niemniej jednak nie wyobrażam sobie innej formy powitania..:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: :haha2:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.