![]() |
No Karol pisze ze nie przysiada na postoju.
|
Cytat:
|
jaki jest koszt kufrów plastikowych do zwykłej CRF wraz z stelażem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie ja przesadzam, tak stoi w tym pedeefie. Ja zamierzam skakać po bezdrożach co najmniej do emerytury. :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Znaczy się, kiedy będzie gotowa testówka? Co do wysokości, przysiadania i wieku. Właśnie siedzę na fotelu podczas gdy mój syn z naszym przyjacielem z Izraela wrócili z wycieczki rowerowej 35 km. Benek ma 81 lat, ja mam zamiar się nie poddawać i mimo wszystko coś ze sobą zrobić. Na początek kilka ćwiczeń o poranku, już 2 tygodnie to trwa, plus ograniczenie alkoholu, aby jak najdłużej cieszyć się jazdą. Mam też ze dwa rowery w domu i zamierzam je w najbliższym czasie użyć. Mimo wszytko dopraszam się o informację kiedy można przyjechać na test AS ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Kiedyś miałem 180... :haha2:
Na NAT ze standardowym siedzeniem, w salonie, stawiałem całe stopy. Na NATAS pięty były w górze. Tutaj w NAT 2020 w obu wersjach na obniżonym siedzeniu jest 825 + zwężone o 2 cm siedzenie. Zatem nie powinno być problemu. Jednak w terenie i z plecaczkiem, lepiej byłoby jakby jeszcze kapkie przysiadła. :bow: |
Przecież jak będzie z plecaczkiem to i tak będzie ciut niżej, to o ile ciutów ma być jeszcze niżej?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |