![]() |
Jak to mówi mój kolega "kiedyś w Bmw pracowali tylko inżynierowie i mieli wolną rękę do wszystkiego, a teraz to księgowi na pierwszym planie i Exel ma się zgadzać".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Porządna skrzynia to była w cegłach.
Reszta to czapa i jebbxxxx psuło się wszystko od R2V poczynając a seria R4V 1100 to już wogle bomba zegarowa jest obecnie bo nie ma już tych skrzyń z drugiej ręki wcale wiec pozostaje zakup w BMW a remont takiej skrzynki to będzie spokojnie wartość gs1100 albo i lepiej. Oczywiście można zrobić tylko cześć ale wtedy otrzymujemy reiseenduro w granicach powiatu lub rozsądku. M |
Oj tam, taka tam drobna niedoskonałość :D
p. |
1 Załącznik(ów)
już się w sumie pogubiłem gdzie pisałem w tej sprawie ale po ponad roku obudziłem enfika. nie miał nóżek, nie miał wielu rzeczy. sporo wizualnie się zmieniło.
do ukończenia zostało poszycie nowozrobionego siedzenia, mocowanie tablicy rejestracyjnej z nowym światłem oraz gała ręcznej zmiany biegów. jedno popołudnie i powinno być... dzisiaj zrobiłem jakieś 10km z nowym przełożeniem końcowym i jestem ponownie zakochany. brzmienie nowego komina też jest mega. nie głośne, głębokie i na wolnych ciche. jak się odwinie manetę to robi się bardzo fajnie ale bez chamstwa, tak jak powinien chodzić klasyk. dobrze jest. wygląd, no cóż, de gustibus, ale mówimy chyba o klasyce, klasyki... |
Przepiękny jest :)
I o to chodzi !! |
Fajne , nawet bardzo , tylko się pomylili jak podpisywali opony.
|
Fajny ten Royal. Nawet kolorem pasuje do Żuka :)
|
Świetny jest
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |