![]() |
Wątroba to musiał być gość.
Widzę, że go już na forum nie ma ;-) |
Prawda jest taka że nie ma czasu na robienie dwóch imprez w ciągu roku.
Ostatnie dwa tygodnie przed zlotem praktycznie zajmujemy się tylko tym, a i tak zawsze coś nas zaskakuje i nie do końca wychodzi tak jak byśmy chcieli. :mur: Tak na prawdę za organizację wrześniowej imprezy bierzemy się już gdzieś koniec kwietnia, początek maja. Dogranie ośrodka, kucharza, pomocy kuchennej, dj, wypożyczenie nagłośnienia. Zgranie żeby wszyscy mieli w tym czasie wolne, żeby sprzęt nie był potrzebny na jakiś koncert itd. Chwilę potem zaczynamy rozmowy z naszym grafikiem i pierwsze projekty, potem wybieramy kolor koszulki i okazuje się że wszystko jest nie tak, a ten odcień to nie da rady itd. Następnie szukanie sponsorów na nagrody, rozmowy z hondą, wymyślanie jakiś konkursów i nagle jeb nie wiadomo kiedy jest już wrzesień. A my tak na prawdę to nie wiemy nic, nawet na dopisywajce jest dopiero około 30 osób bo większość dopisuje się w ostatniej chwili. Kucharz pyta na ile osób ma listę zakupów zrobić. Dzwoni Jacek ze stanicy i pyta ile miejsc w pokojach przygotować. A jak dzwonisz do gościa od sprzętu to ten go ma w serwisie bo jakaś część idzie z ameryki ale powinien się wyrobić. :dizzy: To trzeba przeżyć, tego nie da się opowiedzieć :haha2: Dajemy jakoś radę to ogarnąć we dwóch, ale łatwo nie jest, a sami wiecie ile macie tak na prawdę wolnego jak wyjdziecie z roboty. Wydaje mi się że choć odrobinę nas teraz rozumiecie, czemu raz w roku. No to widzimy się we wrześniu :at: |
:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Ja też co wizyta w Białej obiecuję sobie, że w tym roku nie piję, a później coś mnie zaskakuje... |
Sołtys nikt nie ma pretensji a mowiac głosem ogółu jestem Wam bardzo wdzięczny.
A wątroba to już w ogóle :) |
najstarsza koszulka pochodzi z kwietnia 2005 z Firleja(pierwszy zlot FAT)- a jakże mam ją (bo byłem tam)
i szacuneczek dla ekipy StopoSołtysowej za imprezy w Brzegu i Białej - zawsze (jak żaba mówi) było w pizd...czkę:) pzdr |
Kochamy NASZE WSPÓLNE FORUM
|
Oj Sołtysie drogi, doskonale to wszystko znam przez pryzmat udziału w organizacji Izi Meetingów. To są zawsze miesiące przygotowań, spotkań, dogrywania miliona pierdół większych i mniejszych. Sam zlot to jest taka mała kropeczka nad "i", bo cała robota odbywa się dużo wcześniej.
A w Izi Teamie jest nas zawsze 7 - 8 osób w przeciwieństwie do Waszej dwójki, więc tym większy szacun za Waszą pracę i jej zajebiste efekty:bow: |
Fantastyczne efekty SPOTKAŃ
SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE DZIĘKI UCZESTNIKOM TWORZĄCYCH ATMOSFERĘ. my jesteśmy dodatkiem ciał |
Stopa jak zwykle
stoi twardo na ziemi :haha2::haha2::haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |