![]() |
Szkoda twojej roboty.
Nikt trzeźwo myślący nie kupiłby tego złomu za tyle, nikt mądry nie pakowałby w niego tyle kasy, tylko debil jeździ nawalony motocyklem po drogach publicznych i powoduje taki wypadek. |
Foty kolejnych robót rób Futrzaku.
I patrzymy do przodu. |
3 Załącznik(ów)
a dzisiaj takie gry i zabawy na popaprackim oddziale psycho-geriatrii :D
bracia blizniacy z 1984 - jeden wyjechal do stolicy na studia, został hipisem, jadł marchewke i chodzil na joge a drugi został w rodzinnej wsi i sie zmenelił. maja po 40-ci lat. fotka nr 2 i 3 to odebrany po gruntownej renowacji zbiornik, ktoremy wlasnie zamontowalem nowy kranik i zostawilem na noc napelnionego paliwem zeby sprawdzic jego szczelnosc przed jutrzejszym montazem. ten czerwony kolor jest zabojczy :D |
Cytat:
|
GSX-1100E to było kiedyś moje marzenie - szczególnie w malowaniu niebiesko-białym.
|
Cytat:
|
Czy to od kolesia obok ?
|
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
i koniec ( prawie - czekamy na dwie male pierdolki, ktore chcemy dac oryginalne). 40-ci lat minelo jak jeden dzien. przyznam, ze jak zobaczylem gazniki w srodku to mi ogon opadł i nie bylem dobrej mysli, ale wszystko gra i poziom oryginalnosci ocenilbym na 99%. potem cos moze jeszcze skrobne nt.
|
Jest taka piosenka ... "Gdybym był bogaty , dyby dyby ... " , too mam wystarczajaco miejsca w garażu na takie cukiereczki . Stała by sobie obok Yamahy GTS , Yamahay XJR 1300 , BMW R80 , AVO Simsona i ETZ 251 i ....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |