![]() |
Pomijając już Transalpa, jeżeli w jakiś sposób ingerujemy minimalnie w budowę motocykla aby np. dołożyć kufer samemu i nie sugerowany przez Honde, to mogą "sapać" w ASO w razie jakiejś gwarancji czy nawet można stracić gwarancje?
|
Nie spotkałem się przy Afryce. Nie raz ścigali akcesoryjne gmole i nawet nie byłem obciążony dodatkową kwotą za zdjęcie i założenie.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Honda Plaza sama mi zaoferowała i dołożyła akcesoryjne grzane manetki, płytę pod silnik, gmole i centralkę. Nawet musieli przyciąć płytę sw-motecha żeby pasowała do gmoli Heed. Montaż był w cenie
|
Cytat:
Wracając do tematu byłem w HP w sobotę i chłopaki powiedzieli ze oczekują na ponad 20 trampkow i wszystkie są już zaliczkowane. Testowy Hornet już jest, nie jeździłem bo śnieg popadywal i w ciul zimno było ale silnik gada zarabiscie. |
Bo wiecie, tu sobie możemy ponarzekać że na Dakar to marny ten trampek, zawias taki se a silnik niewiadomo co, i wydech dziwny....
....tymczasem starzy trampkarze w liczbie niemałej przeżywają to co FAT w momencie gdy nadchodziła NAT. Pamiętam jak to było. Siedzą, ciułają hajs, liczą kredyty i leasingi i wpłacają zaliczki :) Z mojej perspektywy to jeden z niewielu motocykli w tej klasie z akceptowalną z mojej perspektywy jeszcze ceną zakupu nowego. Nie, ja nie kupuję - nie stać mnie chyba więc zostaję z nastoletnim GSem ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |