Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   V Wiosenny Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8985)

dery 20.07.2011 13:18

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 188157)
przez ostatnie zachowanie Pani Czarnej Mamby i buraków profanujących symbole religijne, kolejne rajdy będą odbywać się na zaproszenia imienne.

oj wasil, na stare lata zamiast spokojniejszy, to bardziej nerwowy sie stajesz..:pain10:

graphia 20.07.2011 13:52

Myślę że Wasil błędnie zrozumiał tą sytuację którą widać na fotkach i filmie. Nikt kto jeździ Afriką czy Trampkiem nie profanuje symboli religijnych :) bo i jaki miałby w tym cel?

rambo 20.07.2011 13:58

Cytat:

Siema.
Termin jesiennego rajdu jeszcze nie ustalony ale przez ostatnie zachowanie Pani Czarnej Mamby i buraków profanujących symbole religijne, kolejne rajdy będą odbywać się na zaproszenia imienne.

Ty Borunin bądź spokojny ;D

A to na napewno ktoś od nas..?

zbyszek_africa 20.07.2011 16:30

Wasil, Oni tak tylko żywiołowo się cieszyli i dziękowali że wyrwali się z rąk Podlasia ze wszystkimi kończynami na miejscu, wątrobą tylko do regeneracji ( a nie do wymiany) i ogólnie dobrej kondycji:haha2:
Czego nie można powiedzieć o Ich motorach, ale naprawa moto nie boli;)

To tak, w szeroko pojętej tolerancji... (mojej wersji):)

ps. Dobrze że nie została przy tym ognisku piła spalinówka, bo byłby niezły taniec z szablami:D

borunin 20.07.2011 19:46

Cytat:

Siema.
Termin jesiennego rajdu jeszcze nie ustalony ale przez ostatnie zachowanie Pani Czarnej Mamby i buraków profanujących symbole religijne, kolejne rajdy będą odbywać się na zaproszenia imienne.

Ty Borunin bądź spokojny ;D

Yo! super, będzie okazja żeby Afrykę odpalić. Ostatnio jezdziłem właśnie na Wiosennym. Z braku czasu robię się nawet nie niedzielnym, ale wiosenno-jesiennym kierowcą rajdowym:)

PARYS 20.07.2011 21:11

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 188241)
ps. Dobrze że nie została przy tym ognisku piła spalinówka, bo byłby niezły taniec z szablami:D

Ale że co? :dizzy:

P.S. tak a'propos to informuję wszem i wobec, że rehabilitacja postępuje. Chodzę już w miarę nawet chociaż o kulach jeszcze niestetyż ale zrost się dokonał. Nawet trochę za bardzo bo ścięgienka razem z resztą blizny i teraz to rozruchać trzeba ale będzie dobrze.

Zdrowia

zbyszek_africa 20.07.2011 23:03

Zdrowia Parys, to nie do Ciebie:)

BLOB 21.07.2011 00:21

Dla rozluźnienia gęstego powietrza mam pytanie ??
Czy ktoś wie czyja africa pali naj naj naj mniej ?? ?? Parysa :)
(nie obraź się ja o kulach też zadymiałem, ale moja paliła w pizdu bo odlewałem do agregatu i kosiarki)
Wasilczuk nic już nie pisze bo odpowiada na Priv pod tytułem "zaprośisz mnie"?? :D:D:D:haha2:
Poza tym co byś nie napisał to i tak was lubimy podlasiaki.

Borunin a mi coś takiego w pamięci zostało
HAJ-NÓW-KA H.-.-KA eee ale pewnie byłem nawalony:dizzy:

majo 21.07.2011 00:49

Mnie też deprymuje nierozumienie przez niektórych specyfiki spotkań, które ściśle wiążę się z brakiem dostosowania społecznego:) zdrowia

PARYS 21.07.2011 22:37

Cytat:

Napisał BLOB (Post 188321)
?? Parysa :)
(nie obraź się ja o kulach też zadymiałem, ale moja paliła w pizdu bo odlewałem do agregatu i kosiarki)

Ależ niby dlaczegóż miałbym? Faktycznie chyba najmniej pali teraz :mur:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19.