![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hehe....tak was poczytać to .....:haha2:
|
Czy jakas nowa Królowa wybiera sie zdetronizowac starą jaśnie nam panujacą Africę Twin na integrację ukraińską? Mam nadzieję ,ze Śluza przyjmie ja do stada i własciwą dokumentacje wykona :D:at::at::at:
|
Cytat:
Więc obiecuję, że jak tylko się zdążę wyekwipować to postaram się rzutem na taśmę załapać na tę integrację :) |
|
w czasopismie Motorrad (sponsorem pisma jest bmw) ukazal sie pierwszy porownawczy test.
Uczestnicy testu : ktm1050 adventure Africa twin suzuki v strom 1000 Wynik koncowy testu: 1. Miejsce : Africa Twin -699punktow 2. ktm 1050 adventure - 696punktow 3. Suzuki v strom 1000 - 669 punktow zuzycie na trasie w tescie : africa twin : 4.3 l ktm : minimum 5l suzuki : minimum 5l za 4 tygodnie dojdzie do nastepnego testu porownawczego (Motorrad) w ktorym africa twin zmierzy sie z klasa 800cm: konkuretami bedzie bmw 800gs i triumph 800 byc moze po tym zwyciestwie dojdzie do wyzwania goliatha i david zmierzy sie z : africa twin vs Bmw 1200gs |
O, to pewnie w polskiej edycji będzie przedruk.Trzeba zajrzeć, za słabo znam niemiecki by swobodnie czytać oryginalne teksty.
|
Cytat:
Słaby tekst moim zdaniem. Jeszcze mam Swiat Motocykli. Ktos mowil, ze niby lepszy. Zobacze. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |
|