![]() |
Cytat:
bo pewnie nie ma tekiej w rozmiarze 17 ;) a tak serio.. to górka jest mega wielka, najwyższa w polsce problemem oczywiście jest najazd... jest długa prosta, ale pełna piachu i licznych dołów, dlatego da się podjechać jedynie na lekkim i mocnym sprzęcie Kajtek na Xr 650 wjechał, ale miał zalane najelpsze paliwo na rynku no i świeżutką oponkę do piasku. exc wjechały bardziej z marszu :) generalnie zapraszamy... można podjechać busem czy lawetą jak komu daleko :D ale temat jest o nowej Afryce! zatem, jeżeli nowa Afra tam wjedzie to będzie to sprzęt w Pytę! będę wychwalał pod niebiosa! :) |
Nie ma szans, stawiam piwo kazdemu, kto okresli sie teraz, ze wierzy w te 180kg (nawet na sucho) w wyprawowym motocyklu Hondy i wygra w momencie jej prezentacji.
|
Wierzę w Hondę....Wierzę, Wierzę...Wierzę
A kilogramy mniej ważne... Najwyżej sam schudnę :-))0 ze dwadziescia... |
kilogramy nieważne, moc nieważna, zawias... no przecież nie motocykl tylko kierowca ważny :)
jedno co się liczy to znaczek hondy :p |
Puszek Twoja masa mnie nie interesuje. Rozumiem, ze deklarujesz sie do kolejki po piwo. Jednak niech bedzie tez druga strona medalu w tej propozycji: kto przegra stawia mi browca.:)
|
Ja też nie wierzę w 180kg, ale przecież nie o kwestię wiary chodzi, tylko o emocje;) Zakład przyjęty! Tak, czy inaczej liczę na hondę, bo obecnie na rynku niestety nie ma sprzętu, którym chciałbym zastąpić afrykę.
|
Czy się przegra czy wygra to zawsze pianki starczy dla wszystkich...:D:at:
|
Cytat:
Do 6-go listopada zostało już tylko 10 dni. Wszystko się wyjaśni. Skończy się marudzenie "Dlaczego nie ma Nowej Afryki", a zacznie "Dlaczego ta Nowa Afryka jest taka do doopy" :D |
Emocje są, ja jade.
Jak nie bedzie nowej AT to stare dobre wloszki hostessy dasza rade. Moze znajde jakies czarne blizniaczki zeby bylo chociaz w temacie. Co do wagi to musi byc ponizej 200kg... |
http://www.nieuwsmotor.nl/motornieuw...aha-mt-09.html
yamaha wypuściłą coś jak nowego tdm |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |