![]() |
|
Demolka a wiec jednak byłaś w ekipie terrorystycznej Mirmił/Madafaka&spółka/nacht/banditen :confused::D która się do nas dobierała po nocy.
A ja byłem przekonany ze mi się śnisz:eek: Łooo.ku..kułka co ten duch puszczy potrafi...:haha2: |
Cytat:
Wojtek słyszałem, że kapcia złapałeś na powrocie i tak do domu dojechałeś, zostało coś z opony? Ja na powrocie dwie gumy i szwagier z tą z poprzedniego dnia też dwie gumy zaliczył :D |
Cytat:
a Miro tak ładnie drapał po plecach.. ja byłam tylko hersztem od wydawania rozkazów. brudną robotę zostawiłam chłopakom ;) |
To już wiem, kto mi zabrał kołdrę i próbował gacie zciągnąć:dizzy:
Tylko dalej nie wiem w jakim celu:D |
Cel jak zwykle niecny.. ha ha ha
|
W ramach wspomnień filmik z wiosny :)
Synchronizacja ujęć została zaburzona ale to przez wymieszaną numeracje filmików z dwóch kamer i trzech dni oraz braku wiedzy na temat przebiegu trasy przez moją żonę która składa dla mnie takie fajne filmiki :Thumbs_Up: 3:08 -nastąpiła próba wrobienia Miki'ego z Głogowa w wywrotkę której był autorem kto inny ;) a to pewnie dlatego, że Miki nie zaliczył żadnego paciaka przez cały wyjazd. |
arkadiusz super film - i kilka razy złapałem sięż w kadr :Thumbs_Up:
|
Teraz wiemy już, że to Śnieżka takie cuda robi ;-) Fakt, pierwszy taki wyjazd bez gleby - pewnie szkoda mi było nowych Zeta XC. Zobaczymy jak będzie na Sanockiej ...
|
1 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |