![]() |
Panie Panowie niestety ze względów zawodowych nie moję pojechać na majową integrację. W związku z tym odsprzedam opłacone miejsce hotelowe. Kto chętny pisać na priv.
|
Cytat:
|
Czołem,
Wraz z GPS TSZODA przygotowałem dla Was mapę Ukrainy na integrację III do Garminów i apek na Androidowe urządzenia. Link do zassania http://wyslijto.pl/plik/8bi6nxxhaw Ściągnięty plik umieszczamy w urządzeniu GPS Garmin, lub karcie pamięci w folderze GARMIN. Jeśli karta jest czysta, taki folder trzeba sobie stworzyć i wrzucić do niego ten plik. W razie pytań, jestem do Waszej dyspozycji Ramboszczak |
Miejsce zajęte. Jak dopnę wszystko wpiszę szcześliwca na swoje miejsce.
Pzd |
Śmigacz Brachu, UA bez Ciebie to już nie to samo - ale widzę masz godnego następcę :)
Blaza, trzymam kciuki i nie odpuszczaj, pokaż młodzieży jak się bryka w odpowiednim wieku :) |
Dzięki Rambo za wsparcie. na pewno bardzo sie przyda taka mapa .Super . dzieki
|
Witam, mamy opłacone 2 miejsca w sali 20 osobowej (tj. zakwalifikowaliśmy się pod słuszny kolor orange) - gdyby ktoś chciał się zamienić na pokój 4 lub 2 osobowy to chętnie :)))
|
mapa
czy ten plik pójdzie w trekbuddy
Cytat:
|
Cytat:
|
Puszku na moje opłacone miejsce wchodzi Maciej (sory Blaza ale Maciej był pierwszy). Jeśli możliwe to wpisz Macieja na moje miejsce nr 4 jako opłacone.
Pzd. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |