![]() |
Przypominam że to watek o ch*jowości NAT, a nie zajebistości picia z ludźmi z forum;)
|
Cytat:
ale to tylko pokazuje jak bardzo ludzkość potrzebuje zlotu :) |
Cytat:
PS. Te ostatnie linki sa slabsze niz slabe a podpieranie sie opiniami z YouTube to ... :o Ktos nie dawno tu ladnie napisal cos w tym stylu ze nie mam moto idealnych i NAT rowniez nim nie jest, ma swoje wady ktore trzeba zakceptowac. Dobrze ze mamy wybor i mozemy decydowac ktore wady sa dla nas do zaakceptowania a ktore nie. Nie chce mi sie juz z Toba sprzeczac bo bylo fajnie i wesolo ale ostatnio przestalo tak byc. Moze w Bialej przy kielichu wrocimy do tematu :D Pozdro |
Cytat:
Cyt." Choćbyś byka postawił w najlepszej stajni to nie zrobisz z niego MUSTANGA..!" :haha2: |
czytam wasze opinie o NAT i po kilku miesiącach zobaczyłem na swoje Afrzej rdze na ramie i już leciałem do Hody zrobić awanti...tylko jeszcze wcześniej postanowilem policzyć te ogniska korozji i dokładnie je zlokazlizowac- okazalo się, że ta rdza to zaschniete bloto, ktore po dokladnym umyciu zlazło i jest oki ...tak działa siła waszej sugestii! ;-) A już kurwiłem, ze moje marzenie zardzewiało w dwa lata.
Chociaz fakt faktem rocznik 2018, ma już wyraźnie inne malowanie ramy. |
Cytat:
|
Czyli zamykamy temat... szkoda... gdzie będę wylewał swoje żale z powodu fatalnego wyboru motocykla...
Ta ch*jowa honda tfu... przecierpiałem na niej 20tyś.km w rok tfu... najgorszy czas w moim życiu, a mogło być tak fajnie, pomarańczowo. ps. opinie z orangepower. |
Cytat:
|
Patrząc z boku to kawał ch*ja z niego...
A tak poważnie to w sumie zrobiłem zawias.(tłumik, osłona rąk i końcówka tłumika) Pierwsza afra owiewka rejli, zawias kat+ ohlins 950adv podwyższenie zawieszenia, pojedyncza tarcza,inna pompa, inne koła, wysprzęglik Druga afra zawias kat+ wilbers Popatrz wstecz, każdy mój motocykl był przerobiony, NAT jest najmniej z nich wszystkich. Czy mi się wydaje czy Ty się spinasz tym przekomarzaniem? |
NAT jest jak schaboszczak "wasila" a reszta to zwykłe mielone. Jak masz zęby,wybierasz NAT... hi,hi.Dubelku masz super motki i Mada ma i ja mam,i Pan co czyta tyż ma:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |