![]() |
Cytat:
zrobiłem serwis zawieszenia parę dni temu. |
Skromnie zapytam czy ma być II Edyszyn?
|
Cytat:
Obowiązkowo i cyklicznie |
Może niech nie pije, bo On to taką wielką ciężarówką jeździ co ma trzy naczepy:):Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Wojteczku
PROSIMY i Twoi synowie coraz starsi. ciał |
Parę postów wcześniej padło hasło że Plak z ekipą ma jakiś pomysł. Czekamy na konkrety.
Ogólnie dobrze by było stworzyć konkretną grupę która by to ogarniała bo samemu trochę ciężko. Przy pierwszej edycji parę osób zupełnie bezinteresownie przyszło z pomocą:bow: Pierwsza edycja była wersja testową i okrojoną. Poprzeczka była celowo zaniżona :D Impreza ma na celu spotkanie się osób posiadających Hondę XRV AT od 03 do 07 a,b,c,xy:D Oraz osób które taki motocykl posiadały i są znane na forum. Nie zamykamy przed nikim drzwi. Jedyny warunek jeżeli chodzi o przyjazd motocyklem to wyżej wymienione modele:at::at: Można było przyjechać bez Moto ale po uprzednim powiadomieniu :D Impreza jest minimalistyczna bez zbędnych wodotrysków oraz niepotrzebnych wydatków. Informacje o ew spotkaniu będą pojawiały się tylko tutaj. Żadnych wydarzeń na FB i innych tiktokach. Nie idziemy w ilość i przypadek Teraz czekam na odzew osób chcących pomóc i będziemy dzialac |
Wojtek, pomogę gdzie moge. Najlepiej na miejscu. Mogę walić w ryj wszystkim.
Też coś słyszałem że Plaku coś kombinuje. Trzeba wyjaśnić na telefon z Plakiem aby nie było kolizji. Tym razem przyjadę, bo widzę że minimalistycznie. Takie imprezy iubiga ja duchowo, bo dużo ducha się spożywa w celach wiadomych. Kiedy zjeżdżać z tej nordyckiej naczepy do Polski. ? |
Nie chcę Ci zabierać roboty, ale mogę pomóc z koszulkami.
KIEDY MA BYĆ ZLOT? |
A o jakiej pomocy mowa?
Da się zdalnie ogarnąć? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |