![]() |
Ja odpuszczam, wskakuj na moje miejsce jak chcesz.
Już nieaktualne. |
Blobie kochany jak Ci idzie przebijanie się przez czeluście skrzynki PW? Bo poczyniłem pewne roszady i nie wiem czy wszystko ok i zaakceptowane.
|
trza by powoli przygotować namiary gps na miejsce spotkania..., ewentualnie tracka trasy dojazdowej. Najlepiej na i-go bo widzę że większość używa tego programu...:D
|
Się może ktoś jeszcze wyłamuje i miejsce zwalnia :drif::rules:
|
Dajta mi ze dwa dni, na wekendzie kończę ostatnie postowanie i nabijanie licznika.
Podam tracki, listę z aktualnymi wpłatami w formacie exel, limit wypijania piwa oraz czy przy tej pogodzie jaka jest teraz zamawiać 10 czy 20 pojazdów gąsienicowych do wydzierania z bagien.:) |
A ja tak z innej beczki... Jakieś zabezpieczenie medyczne na czas imprezy jest? W sensie takim czy jest ktoś zdeklarowany obładować się bandażami, lodem w szpraju i takimi innymi? Czy w ogóle uważacie za potrzebne mieć na imprezie "medyka"?
|
Opieka medyczna na UA iest przednia:rolleyes: i myślę że "chlebnyj dar" wystarczy do uśmierzania bólu...;)
|
Cytat:
|
Kilka razy widziałem te cudeńka a oto jedno z nich R-ka full wypas...:D
http://img.national-geographic.pl/im...2b6d8494a7.jpg |
Kiedyś na Ukrainie kolega troszku się rozłożył(dosłownie leżał na glebie i ni huhu) po konkretnym przepiciu(tygodniowym:)), no i przyjechała taka właśnie karetka... a w środku full wypas!!!!! Drewniane nosze wsuwane po stalowych ceownikach i ławeczka dla doktora i...to już wszystko :) Zaraz skojarzyłem, że widziałem już bardzo podobne karetki - w filmie "MASH" !!!
Ale za to supervisor tej Drużyny, dryblas w kitlu jak u kucharza, ledwo podszedł, jeszcze torby nie otworzył i zapytał: -" I MNOGO PIŁ ?" No i wtedy SZACUN WIELKI!!!, potomu szto ja poniał: ETA SZPETSIALIST!!!!!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |