![]() |
|
Cytat:
|
stekacie i stekacie na te oslony , w bigu jest plastikowa i jak dotad nigdy nie mialem jakichkolwiek klopotow z jej trwaloscia czy funkcjonalnoscia , a zdazylo mi sie nie raz pprzywalic w perzeszkode itd.
przesadzacie panie :) |
No wiesz jedni wolą ciut przesadzić z ochroną i nigdy nie naprawiać inni zaryzykować i wrócić na lawecie...... co kto lubi.
Kiedyś przejeżdżaliśmy w poprzek torów kolejowych, ja swoją 03 pacnąłem osłoną silnika o tor i nawet nie pomyślałem by sprawdzać skutki a kolega co to miał plastikową w swoim motku z 15 minut leżał o oglądał czy czegoś nie zmiażdżył bo plastik ustąpił jak też i jego mocowanie. Także wolę mieć pewność niż obawy przed skutkami. |
Dzieju, nie chwal się za bardzo tą osłona, bo ja potrafiłem nia tak stuknąc o kamień,ze z kartera olej się sączyc zaczął...Osłona osłoną , ale MUSZĄ byc tam te gumy , które odzielaja silnik od osłony. Wszystko zalezy gdzie się jeździ...:at::at::at:
|
Nie chwalę się.
Wszystko można zniszczyć , pytanie tylko jak szybko. |
A propos gmoli,
warto je mieć. Chłodnice 5 900 pln. Netto. :dizzy: Używek na allegro nie widziałem ;) |
Z innej beczki.
Czy nowa AT ma wskaźnik ile kilometrów można przejechać do tankowania? Chyba GS12 ma coś takiego |
Cytat:
|
Punkt G
Sadzicie,że mozna cały czas jeździć na włączonym "G" ,wg mnie lepiej zmienia i redukuje nawet na asfalcie.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |
|