![]() |
Cytat:
Tez jeździłem VIRAGO i na złoty nie wpuszczalim nikogo bez ćwików i frędzli ! PS oj żałuje tylko tych tańców :( |
Chciałam podziękować:
Pawłowi i Matjasowi za to, że mnie namówili, Magdzie i Dublowi za wspólne siorbanie alko Cynciowi za to, że mnie "przygarnął" w piątek i szaleństwo na parkiecie, Bliźniakowi za offa w sobotę Bajraszowi za kompresor, kozaka, tańce i utratę głosu od dzikiego śmiechu BABIE za Jej kosmiczną energię Fazikowi i Gonzikowi za rozmowy do świtu Banditowi i Kasi za pyszny żurek I Wszystkim, których mogłam i miałam ogromną radość poznać Dzięki WIELKIE a. ps. jeśli chodzi o muzykę - mi osobiscie absolutnie ona w tańcu nie przeszkadza :haha2: |
Ot kilka fot z wieczornego offa , Carlos,Demolka,Zaczekaj i ja.
|
8 Załącznik(ów)
poszły
|
Ale za Was chamy ze wsi, trzeba było puszczać to
a nie jakieś Normalnie chamstwo i tszoda :haha2::p:haha2: |
daj spokój Oresco... do dzisiaj chodzi mi po głowie: 'weeeeselny klimat, zarżnięta świnia...'
na co dzień mam zdecydowanie inny gust ale tam i wtedy było fest. m |
Myślę, że powinniśmy stworzyć Afrykańską Listę Zakazanych Piosenek!:D
Ta na przykład, powinna się znaleźć na jej szczycie (z pozdrowieniami dla Calgona ;)) |
Cześć Wszystkim
PROSZĘ WAS przestańcie nieświadomie straszyć nas. JAKĄ muzykę nadawać w Białej? ? ? ? Mamy zamówione dwa zespoły, ale jesteśmy bardzo wystraszeni i szukamy dodatkowo kwartetu smyczkowego. Czy jest ktoś wśród forumowiczów kto może nam pomóc? Do zobaczenia w Białej- Czekamy. CIA'Ł |
A ja mam dedykację, dla tych, co mają tzw. "inny gust" ;)
Dedykacja zaczyna się od 7:20 ( choć można obejrzeć całość) Sorry za off topa :D |
szczerze? takiego chlamu jak discopolo nie slyszalem jak zyje ,a zyje juz troche
niestety, taka jest prawda , szmira , chlam i bezguscie takie jest MOJE zdanie takie zdanie maja ludzie ktorzy sa wyksztalceni w tym kierunku jakos nie widze tego na takich imprezach ale co kto lubi , bylem , gdzies tam lecialo cos ale puscilem mimo uszu , nie zauwazylem ,znaczy nie przeszkadza acz razi troche :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |