![]() |
Cytat:
|
No i jest hit na rajd, kaliumna będzie grać............:blues:!!!!!!
|
Cytat:
Kapitan spokojnie: - Nie bójcie się chłopaki, zdobędziemy, będzie łup... tylko podajcie mi moją czerwoną koszulę i do abordażu! Walka wygrana, pięciu piratów padło, ale łup jest. Po chwili z bocianiego gniazda: - Kapitanie, hiszpański galeon na bakburcie, zginiemy!!! - Spokojnie chłopaki, dajcie mi moją czerwoną koszulę i do walki. Wygramy! Po chwili walka zakończona, 10 piratów nie żyje, ale galeon zdobyty. Pierwszy oficer pyta : - Kapitanie, o co chodzi z tą koszulą? - Widzisz chłopcze, marynarze wierzą, ze przynosi szczęście, ale to psychologia - gdy zostanę ranny, krwi na czerwonym nie widać i wszyscy myślą, ze nie da się mnie zranić. Wiec swoi walczą jeszcze zacieklej, wrogowie tracą ducha. W tej chwili rozlega się okrzyk: - Kapitanie, pięć fregat od dziobu! Kapitan zaś spokojnie: - Podajcie mi moje brązowe spodnie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Robercie: proponuje na Wiosenny Rajd Podlaski 2015 nowy hit,opony bez powietrza.Tylko jest małe ale, nie unoszą motocykla po zatopieniu!!!.
|
Heheheh uwielbiam te nerwówke :D.
Ja słyszałam,że gościem specjalnym bedzie najpopularniejszy rolnik na Podlasiu https://www.youtube.com/watch?v=Xsdf_AUjfA4 |
Cytat:
|
To kiedy ten Rajd, bo nie wiem czy mam się już pakować i przyjeżdżać czy poczekać jeszcze chwilę ? :at:
|
1 Załącznik(ów)
Nie no przestańcie o tym terminie.Przed wjazdem na miejsce będzie szlaban zamknięty!!!!,bez stroju AGRO DISCO nie wpuszczamy.Wiec prosimy o przygotowanie się na kontrolę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |