![]() |
Nie jest to wybitne dzieło ale ku pamięci
Chciałem podziękować Fichowi za odstąpienie miejsc noclegowych, Puszkowi za to, że zamiana się udała i za przewóz plecaka. Herniemu, Kucharowi, Miedzianemu :) oraz Zibiemu za profesjonalną pomoc w łataniu dętki, w warunkach polowych, Rrolkowi za dopożyczenie ubioru na wyprawę i podpowiedzi co do trasy, ekipie z Podlasia za grubą dętkę po drugim kapciu (którą oddam lub odeślę jeśli nie stawię się na Podlaskim) oraz wszystkim ludziom z którymi dane mi było podróżować czy zamienić słowo na integracji. Mam nadzieję, że Ci którzy w jakikolwiek sposób ucierpieli dochodzą do siebie, dziękuję, do zobaczenia wiosną :) PS. Rejli przejazd Afryk nie został nagrany - Herni nacisnąłeś przycisk i wyłączyłeś kamerę :)) |
|
Fajne foty.
Czy są jakieś wieści odnoście wypadku ? Mam nadzieję że ku lepszemu. |
Efffcia piękne foty :)
|
coz, no wiesci jak wiesci - ja moge sobie aktualnie np. robic wewnetrzny plebiscyt na najmniej poszkodowana czesc Eweliny. na razie na prowadzeniu lewa stopa. a reszta - czas i cierpliwosc..
|
Trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia.
Pozdro. |
a dziekuje :) taki jest plan
|
Koleżnki i Koledzy ukochani w Afryce i innych muturach na te niesprzyjające warunki pogodowe małe przypomnienie 18-20 wrzesnia 2015. Podziękowania dla elipy Podkarpacko Łódzko Warszawskiej za wspólną jazdę.:D
Prośba jak kto potrafi to prosiłbym o wyciągnięcie okienka z yutuba. Pozdrawiam i Wesołych Swiąt https://www.youtube.com/watch?v=6K8bfmAVJ6g |
|
Dzięki Robert. Ech... byle do wiosny :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |