![]() |
Super, że udało znowu nam się spotkać. Podziękowania dla onanizatorów:)
Te noce w Białej są nie powtarzalne. Dobra organizacja oraz luksusowe warunki! Tak trzymać! Dzięki |
Cytat:
Nie wiem co to ROOF :) ale rebus z tą bladą dupą rozszyfrowałem jako hasło \ WITAMY W BIAŁEJ \ :):):) Wasze szczęście , że miałem za krótkie wiosło...:D |
Południowy WSHUT w liczbie 4 dotarł na miejsce o 19.00, reszta wcześniej.
Dziękuję w swoim imieniu Mega Organizatorom za imprezę jakiej się spodziewałem, czyli zacnej. Kawał dobrej roboty. Miło było poznać wielu ludzików znanych do tej pory tylko z FAT. Super zabawa, dużo śmiechu i opowieści oraz przygoda przy dojeździe na miejsce w piątek. Podziękowania dla wszystkich razem i każdego z osobna oraz dla ławeczki przed pokojami z 5 z przodu. Trzymajta się Czernuchy P.S. Nawet się na jedną focię załapałem. |
Mam wstepny projekt koszulki 2018.
Będzie CZARNA. A ponieważ jesteśmy nad Pilicą to jedną z zabaw będzie łowienie ryb na boisku.(już myślimy o następnej Białej) i nie możemy się doczekać ciał |
Cytat:
Kadżiwa nocom:haha2: |
Kadziwe to Wy palita w domkach
ciał |
Wojtek jesteś Be Be I czasem też fajny
ciał |
Co to za pomysł ze spaniem na dachu ??
|
Dziękujemy wszystkim za wszystko,
Do zobaczenia za rok :) Siekiera już pod łóżkiem. |
Przez Szlak Orlich gniazd, BBiałą, Szczyrk, Czechy, Kotlinę dotarlim z Białej do Wro.
Jechało się pięknie. Dziękuję za wspólną zabawę wszystkim, którzy poświęcili mi swój czas a Organizatorom jak zawsze za stanięcie na wysokości zadania. Woda w Pilicy cudna jak zawsze :D zdrowia matjas |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |