![]() |
ATomku, mianuję Cię naszym nadwornym kronikarzem, z chęcią kiedys Jasiowi przeczytam Kroniki z Twego pióra :bow:
Miło było Was spotkać, posmiać się, powspominać. Ojj 20 Rajdów za nami, strach się bać co będzie dalej, starzejemy się ale duch w narodzie nie ginie i mam nadzieję, że na Podlasiu nie zabraknie nie odkrytych miejsc, gdzie WIRowy Rajd dotrze. Dziekuję Pawełkowi,że te Rajdy wymyslił i je nadal onanizuje :D, Wojtusiowi, Pieti, AdzeW. i całej reszcie która to wszystko ogarnęła. Tekst Śluzy w sobotę:"K.... gdybym wiedział,że tu stoi Ivi to bym godniej wyszedł z namiotu"-bezcenny :D Pozdrawiam wsiech, Matka Polka Ivi aaaaa szykujta się na lutowy bal WIR-owy :blues:. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dzięki Iwona. Pozdrowienia dla Jaśka od Staśka :D Kontakt z literaturą polecam od najmłodszych lat Załącznik 84182 |
Taki dziadek to skarb!!!!
|
Człowiek kurczy się z wiekiem.
Podobnie z nazwaniem. Dziadek- dziad- d :D Spotyka się dwóch staruszków i wspominają barwną przeszłość: Pamiętasz?- mówi jeden. Wieszało się na uja wiadro wody i sie wchodziło po schodach... Tak, tak..- mówi drugi. Dziś już nogi nie wytrzymują... |
Hej, jak ktoś ma ciekawe nagrania z kamerki (nie tylko z jazdy) to proszę prześlicie do mnie za pomocą https://wetransfer.com/
Limit jest 2GB per jeden transfer. Email: zlom[małpa]o2.pl |
Cytat:
|
A już miałem pytać czy możemy się spodziewać do wiosny filmu od Złoma, a tu widzę praca wre!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem z jakiego powodu, ale dziś w nocy śnił mi się Kryszpin, to tak zapytam w temacie XX WIR Rally - Złomie kiedy FILM??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |