![]() |
Pysznej zabawy, ofa po dupe i nie 25 a 250 butelek rano w niedzielę.
Szczęśliwego wyjazdu, dojazdu i powrotu życzą dziady z podkarpacia.(nie pantofle) No i co bym za tydzień nie oglądał was w turbo Uwaga Pirat |
Cytat:
Teraz to już czas na "Last Minute" chyba :D Ja już "prawie" w drodze. |
BIAŁA "last minuten"
dziś, jutro info priv :( |
Odstąpie 2 miejsca w opcji B ze śniadaniem
PozdrawiaM |
zameldowałem się w domu - organizatorom:bow:
|
Wielkie dzięki za fajną imprezę.:kumbaya:
|
Ja już zameldowany na miejscu jestem.
Oranizatorom faktycznie :bow:. Jedyne co to Felka mogli postawić zamiast tej kapeli :D No i ropuch żaba jedna w końcu dupy nie pokazał :D A tak wogóle, to zajebiście było was (nie)wszystkich poznać. Pindor wylazł już spod jakiegoś krzaka? Rambo masz w ryj. |
w sumie Ropuch to masz w ryj za bagienka, z premedytacją wrednoto to zrobiłeś :D :)
Było w pytkę ! jo som w domu już :) Ropuch założ wątek na foto z imprezy żeby sobie ściągnąć do dom co tam się wyczyniało :) |
Kolektor!! Kolektor się świeci!!
:D |
W chacie zameldowałem się o 14.00, rano przed wyjazdem zastałem znowu na polu szron, ale co tam, miałem to w dupie.
Imprezka zejebiaszczowa, OFF wodno+piaszczysty rewelacja, podjazd pod "góreczke" niezapomniany. Wielkie dzięki Rosomakowi, Felkowi, Pindorowi i kuźwa zapomniałem kto jeszcze jechał za OFF na 4 kółkach. Kolejna impreza, która przejdzie do historii spod znaku BYŁO ZAJEBIŚCIE. P.S. Znowu sobie przypomniałem, jaką można mieć zabawę z jazdy AT. P.S.2 Poproszę wszystkie foty z moim udziałem przesłać na giziu@uznam.net.pl bo z imprezy sam nie zrobiłem ani jednej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |