Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szuter party III PL-UA-SK-PL (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8590)

AmberBamber 08.07.2011 12:05

Reasumując... Czyli rozumiem że nie ma potrzeby obarczania jakiegoś człowieka odpowiedzialnością bycia "medykiem" ;)?

JarekAT 08.07.2011 12:40

Amber ty i tak w razie "w" będziesz miał połowę wyposażenia karetki "R" ;)

AmberBamber 08.07.2011 12:55

Ciiiiii ;) jeszcze tylko muszę jakoś zajebać defibrylator ;)... jakby komuś padło aku!

BLOB 11.07.2011 08:30

Mam nadzieję,że nie będzie potrzebna pomoc medyczna czy przed medyczna:D. I cieszę się że nie muszę być obarczony wymaganiem posiadania zestawu Mały Medyk.

Wracają do wątku aby nie przynudzać napiszę co jeszcze pasi wiedzieć i zrobić:

1. Szutrowanie zaczyna się tak jak było to w planie tylko trasa Tyrawa Solna-granica UA będzie do pokonania w piątek co daje nam dwa noclegi za granicami RP w UA. Pierwsze spanie w pałatkach 10km od granicy.
Jak po tracku jechać na granicę z Tyrawy chyba wiecie. Tam przywozicie bambetle i przenosimy je na transportowca który odbarczy nas do drugiego noclegu.
Wieczorna szama (piątek sobota) jak było w planach tak będzie woda gorąca w granicach rozsądku też.
Rozwiązania z dwoma noclegami na UA to "mus" logistyczny.
2. Bardzo proszę o Maile do Was a ja odeślę z trackiem i jeszcze kilkoma informacjami które trzeba tajniaczyć czekam pod adresem maciej.wilk@op.pl z tytułem Szuter Party.Jednocześnie bardzo proszę o nie rozpowszechnianie tracków aby nie było spotkania jeszcze z kolegami z forum takiego i takiego bo pojemność karpacka jest wyliczona a jak ktoś zjeździ wcześniej nasze trasy to będzie wiadomo gdzie na nas czekać i podatek $ nakładać Pliki są w formatach garmin-owskich i ja nie ogarniam jak co i na co po co zamieniać na inne formaty to już niestety w waszym zakresie.
3.Pierwszy dzień na UA w tracku jest mocny taki na zabicie albo dobicie więc decyjzja Wasza. Wiem że bendą tacy co przejadą 600 km od domu na UA i tacy co zrobią sobie 100 i jeszcze by coś pojeździli i to dla nich cały piątkowy dzień na dziczenie i sprawdzenie swojej mocy i twardości motocykla jak mawia jeden z moich kolegów "gniotsa nie łamiotsa"

Pamiętajcie na tracku macie zaznaczenie noclegi, paliwo, sklepy, co daje nam łatwość w podejmowaniu decyzji i lokalizacji siebie.
Rołaming działa bez problemowo będziemy w kontakcie cały czas ale pamiętajcie minuta rozpoczęta odebrana czy nawiązana minimum 5 zł.

kudlacz 11.07.2011 16:34

halo jest miejsce, jako że ja nie jadę. Miejsce przejęte od kolegi MYKU- WOLNE!!!!!

Bolo 11.07.2011 18:19

Jeśli tracka by ktoś przerabiał na automape, to serdecznie prosił bym o udostepnienie jej na forum. Ja też jestem zielony w tych sprawach, a aktualnie posiadam automape.

Marcin.111 11.07.2011 21:11

Panowie i Panie jak by ktoś posiadał mapki okolic imprezy w formacie do Ozi Explorer albo coś co się da przekonwertowac to będę dzwięczny za pomoc.

motormaniak 12.07.2011 10:48

Panowie - jesli ktoś z Was dostał juz namiary od Bloba. Pierwszy raz sie posługuje google Earth i po wrzuceniu przesłanych namiarów wychodzi mi punkt w PL. Coś pierdole, no nie?

Kici 12.07.2011 11:48

Nie pierdolisz, masz maila :).

Lidke 12.07.2011 11:54

:(Niestety terminy się nie poskładały i muszę zrezygnować. Ktoś chętny na moje miejsce?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27.