![]() |
Ta norweska strona podaje bardzo dobre prognozy - gdy pracowałem w Norwegii to nawet deszcz padał w podanych przez nich godzinach - u nas to niespotykana sprawa
|
Cytat:
czyli bedzie dobra pogoda :D |
JAk nie będzie, to macie w ryj... WSZYSCY!:D:D:D
|
Cytat:
Wiem co mówię... :D |
Niestety i ja muszę zrezygnować z wyjazdu. Jeśli jest ktoś chętny na moje miejsce "hotelowe" to chętnie odzyskam choć część kasy.
|
Cytat:
|
Niestety nie będę mógł się stawić, okazało się że zamówione graty nie dotrą na czas i nie będzie jak uzbroić Huski w teren (aktualnie to bardziej supermoto) , może w przyszłym roku się uda.
Był namiot i kasy jeszcze nie puszczałem, wiec zamieszania dużo nie wprowadzam. Dobrej zabawy i pogody! |
Mam nadzieję że Rojek mi nie będzie mi miał za złe :)
Wybaczcie język ale było tyle emocji :P Poniżej filmiki z wjazdu na borżawę gdzie przypominam rzuciłem wyzwanie ciężkim moto(africa tenera 750 ktm950/990:) że jak wjadą o własnych siłach stawiam koniaka zakarpackiego oraz jeżeli po deszczu podjadą tam małe sprzęty to również zwycięzca otrzymuje koniaka. Długawe i nie oddaje dramaturgii :) https://www.youtube.com/watch?v=8c63ihUpkZo https://www.youtube.com/watch?v=UHb6ozh935E |
widzałam na załonczonym filmie że miałeś torę CANYON U-BAG Rogal .
jak się sprawaowała i czy polecasz . |
Najchętniej to bym wy...ał to gówno na tym podjeździe :D Do ciężkiego offu się to wcale nie nadaje, a to dlatego, że potrafi nogę wciągnąć pod spód akurat w tym momencie, kiedy najbardziej potrzebujesz podpórki. Stąd tyle bluzgów z moich ust na filmikach ;) Może na stojąco byłoby lepiej, ale weź tu się na takim pionie rozpędź na tyle, żeby wstać. Podsumowując, na DRZ już U-Baga nie założę, na Afrę po asfaltach i szutrach jak najbardziej.
P.S. Filmiki długawe, bo chciałem całe podjazdy pokazać. I chyba też postawię flachę zakarpackiego temu, który o własnych siłach tam na dużym wjedzie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |