![]() |
Zielona Góra bezpiecznie dotarła do domu z wspaniałego zlotu wspaniałych ludzi. Dziękuję wszystkim za piękne i radosne chwile. Ukłony dla Organizatorów za włożony wysiłek i organizację całości. Czułem się na Białej wyśmienicie, atmosfera taka jaką uwielbiam - super pogaduchy podczas spływu kajakami. Do zobaczenia kolejnym razem. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Gibek
|
Nie wszystko pamiętam, a z tego co zostało to na pewno było super, jak zawsze zresztą:):) - Stopa i Sołtys- dzięki za wszystko, dotarłem nach hause w całości:)
pozdr:):) |
Czołem,
Stopa i Sołtys - jak zwykle stanęliście na głowie żeby nam dogodzić. Nawet w świetlicy było ciepło - nie wiem jak to zrobiliście! Muza, jedzenie, konkursy i cała reszta to bomba - co prawda jak zwykle alko mną pozamiatało ale taki w Białej mamy klimat. Organizacja super - dzięki że Wam się chce ;) Do zobaczenia w Białej 2018 ;) PZDR Qter |
Plaku
Ty spryciarzu, schowałeś się w krzakach i pewnie chcesz wrócić. ROZSZYFROWALIŚMY CIĘ. ODDAWAJ KLUCZYK od Waszego domku bo NIE ZOSTAWILIŚCIE. (prosi Jurek) Ciał |
Wielkie dzięki organizatorom i uczestnikom za świetną atmosferę, zabawę i klimat.
|
A co wam będę kadził, przecież wiecie ;)
Do obaczenia za rok! |
j.w ;)
|
Cytat:
|
Kilka ......... osób spało na dachu recepcji.
Jurek jeszcze wyrywa śledzie z papy od rozbitego na dachu namiotu. SMIESZNE ALE GDYBY SIĘ COŚ STAŁO , BO KTOŚ ZERWAŁBY SIE NA SIKANIE.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ciał |
Jakaś trzoda niemyta...�� romantyzm zawsze był nierozumiany :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |