![]() |
Cytat:
|
Do sylwestra miałem nic nie robić ale może chociaż coś zacznę montować. ..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No, tak jak Wasil podsumował Rajd: piątek, ciemno, niedziela :)
|
Szukam kolegę motórzystę, który na jesiennym XX rally wirze miał, jeździł NATem. Miał kask Arai XD3 albo tour-x3. Może ktoś widział, ktoś słyszał?
Gadaliśmy na którymś przystanku.. chyba przy 'źródełku' o goglach do tego kasku i miałem zapamiętać nazwę ale kurr..... zapomniałem.. i teraz ciężko bo ksywki nie znam, a gogle pasowały i kolor przez nie był super. Z tego co pamiętam ;) były dwie nowe afryki ale chodzi mi o kolegę z kaskiem Arai. (a może to był kask shoei hornet?... ehh) Proszę pomóżcie bo ocipieje od oglądania tych sklepów i gogli... Pozdrówka i mam nadzieje, że ktoś da znać jak się kolega zwie lub może maila, fejsbuka, cokolwiek.. |
Zapewne to był "majki" :)
|
Jeżeli był to Airoh Aviator a nie Arai to pewnie byłem ja. ;)
Na offie były dwie NAT (moja - czerwona i Siwego - HRC, był jeszcze Plaku na czerwonej ale nie jechał na trasę). Gogle wtedy miałem pewnie Oakley Crowbar, ale obecnie jeżdżę w 100% Strata z czerwonym lustrem (super pole widzenia, zgrabna konstrukcja, kupiłem za ok.90zł w zimie na 24mx). Z Oakley'ami jest problem dostępnością i wymianą szyb (upierdliwa okrutnie) i same gogle są przewartościowane. Jak coś to pytaj. |
To pewnie, może Siwy bo raczej HRC i był na trasie, bo jak mówiłem - gadaliśmy o goglach na schodkach przy św.źródełku na jednym z postojówek.
Dzięki! :) |
Siwy ma Shoi horneta adv.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |