![]() |
|
Cytat:
|
Panowie jeżeli chodzi o porównanie GS1200 do Nowej Africy to tutaj jest brak porównania !!?? Dlaczego porównujecie motocykl wygodny dwu osobowy do motocykla który jest mniejszy i mniej wygodny tylko po to żeby myśleć że jest lepszy niż BMW?? Moim zdaniem nie jest. W typowy teren na pewno CRF będzie bardziej poręczny a w trasie bardziej męczący a przy glebie gwarantuje że w GS będą ryski a w Afrii pojedziecie do serwisu po pare plastików. Za rok juz emocje opadną tak jak i sprzedaż ponieważ to nie jest i nie będzie motocykl legenda i dlatego wszystkie rd03, 04 i 07 za dwa lata znowu będą droższe!!..
|
Powyższe pierwsze symptomy "szalejącego guzika" pozwalają powątpiewać w absolutną bezawaryjność a ponadto w "naprawialność młotkiem", co podobno było domeną starej Afri...
Oby to były tylko nieliczne plamy na honorze :-). Motocykl ładny choć coraz więcej osób, które miały z nim do czynienia narzeka na jakość plastików.. A myślałem, że to ja się czepiam... Wysłane z ajfona.. |
Pewnie sie przewrucił puasku sie dostało i wielkie halo
|
No halo bo nie powinno się to zadziać. Kolejny argument za normalnym, prawilnym sprzęgłem! ;)
|
Misza masz racje,niema jak normalne sprzęgło i skrzynia.
|
Automat jest bardzo ok ale na asfalt
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Widzę i rozumiem posunięcia marketingowe ale czy uważasz że nie mam racji ?? Popiszemy w tym temacie za 3 lata. Mam nadzieję że Afrii będzie bezawaryjna i oprócz poręczności na szutrach niczego więcej się nie spodziewam ponieważ dla wielu osób są to dwa różne motocykle. Porównanie GS1200 z Hondą crosstourer to rozumiem.
|
Ja również uważam, że porównuje się te dwa motocykle do siebie troszeczkę na siłę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |
|