![]() |
|
A moze ktos w skrocie przetlumaczyc co ten czlowiek mowi ?!
|
Dokładnie niechaj ktoś pokusi się o drobne streszczenie
|
Cytat:
...generalnie mam wrażenie że myku albo nie zna niemieckiego albo nieźle się bawi :haha2::D |
Z tego co wiem i zaobserwowałem to niemieckim nie ma ani jednego słowa o pozytywnym wydźwięku więc prawdopodobnie ten gościu nie mogąc mówić nic dobrego o nowej afrze właśnie wypowiada wojnę jakiemuś państwu z mitteleuropy
|
A tak swoją drogą to czym ten Niemiec się zajmuje oprócz jazdy moto że w 3 tygodnie nawiną 5kkm
|
Cytat:
Na Varadero miał nakręcone ponad 400tys km. Pozdrowienia, D |
Ten Ałstryjak;) zrobił ten dystans w 3 dni (doby) nie w 3 tygodnie!
1000PS musi go nieźle motywować do wysiłku:D Po odwiedzeniu Italii, zamierza kolejny test machnąć przy okazji wypadu do Chorwacji. Jego "Rajzebericht" to mniej więcej: - 5133 przejechane km - 40 h w/na siodle - 132 km/h średnia prędkość ruchu - 6,8 l/100km średnie spalanie, 0,6l niższe niż w jego Varadero dla warunków, których nie zrozumiałem;) Rzeczony Hannes chwali pozycję za kierownicą, prowadzenie i siedzenie:) Pod koniec testu coś mu tam zaczęło doskwierać.:haha2: uff Ciężki ten austriacki-niemiecki :dizzy: |
Pewnie 1 kwietnia :haha2:
|
Ten tesz to żadna sciema. Kolega naprawdę chce jak najszybciej zrobisz te pół miliona. Mam trochę zabawy słuchając go ale sprawa jest poważna. To już inny wymiar, nie jakieś sto czy dwieście tysięcy. Tu już wchodzimy w sekundy świetlne :haha2:
|
Cytat:
Karol, Honda Plaza |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |
|