![]() |
Cytat:
NO czad - my też już w domu. Odezwę się na priv bo ciekawi mnie gdzie byliście w okolicy. Zdrowia! |
Dwie Afryki. Młoda i stara. Poznań. Rondo Kaponiera. Ok 11.45
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
i ta afryka tyle że dzisiaj bez kufra... |
Oj szkoda zatem, że nie wstrzymałem ruchu aby uścisnąć dłoń właściciela pięknych klasyków
|
Pozdro dla grupy Polakos spotkanych 5 czerwca na Transalpinie - nowa AT (taka czerwona cala) w towarzystwie innych moto (jeden Trampek).
My na 2swinkach i 2katach pojechalismy w offa. https://scontent.fdub5-1.fna.fbcdn.n...aa&oe=5BB9CCC5 |
16.06 (sobota) 10:00-11:00 w Skawinie najpierw RD07 w zielono brązowym umaszczeniu a następnie 200m dalej RD03 z telewizorem w towarzystwie innego motka. Leciałem puszką z świnką na lusterku :)
|
W sobotę widziałem sporą grupę, chyba z 18 motków w okolicy Orli, Podlasiaki, był tam który?
|
Hej. W sobotę był zlot Suzuki DR w rejonach Czeremchy. Trasa przelatywała w pobliżu ORLI. Podlasiaki lecieli w dwóch grupach.
|
Machałem z wiatraka na FW Orla ;)
|
Ehh jaki świat ten mały. He he. Widzieliśmy te Wasze akrobacje. Machania nie widziałem bo byliście za wysoko :dizzy: Fajna robota. A tak w ogóle co to to było naprawa czy konserwacja ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |