![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak, wiem. Pirelli Trial 2 są bezkonkurencyjne. Zdziwiłem się stanem obecnych bo jak zacząłem przygodę motocyklową w roku 87' to zawsze odradzałem wszystkim jazdę na gumach wyglądających jakby miały 15 lat. Stąd moje zdziwienie wyglądem tych kondonów, które tak naprawdę są świeże. Pzdr
|
Czytałem cały ten wątek,proszę powiedzcie mi jak to jest z tymi oponami w NAT,rozumiem że musi być dętka założona bo takie są felgi a opony czy mogą być bezdętkowe TL ? czy tylko dętkowe TT, bo się pogubiłem a chcę wymienić w końcu fabryczne w NAT na na przykład na Pirelli Scorpion Trail 2 w ich opisie jest "bezdętkowa"
|
Bez znaczenia. Możesz założyć TL lub TT.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Masz rację. TL są sztywniejsze i ciężej się ściąga.
|
Cytat:
|
Nie ma czegos takiego jak wiecej asfaltu...... albo asfalt i anakee albo teren i jakas sensowna kostka TKC lub MT21.
Jak kupisz cos niby uniwersalnego i zjedzoesz do lasu skrecisz w lewo w droge ktorej nie znasz to bedzie dramat jak sie wpakujesz w bagno........ TKC czy MT21 daja rade na asfalcie a w terenie daja duzo przyczepnosci wiec jak nie jestes objezdzony w terenie bedzie ci latwiej...... Jak zalozysz Anakee i wjedziesz do lasu albo mokra trawke to bedzie wesolo |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |