![]() |
A one mają homologację? Bo jeśli nie to po co przepłacać i nie kupić z Ali? Ja kupiłem opisywane tu wcześniej za 160 zico i mocy nadmiar. Pzdr
|
Cytat:
Nie mam jakoś zaufania do chińszczyzny z Ali i dlatego pomyślałem o tych z 4xLED. Polska firma, dlatego zakładam że jakość idzie w parze z ceną. Widziałem filmiki, które mają na stronie i robią wrażenie. Zależy mi jeszcze tylko na opinii użytkowników. Pomoże ktoś? |
Koledzy,
to pomoże ktoś, że tak zapytam....? Może mało precyzyjnie się poprzednio zapytałem. Chodzi mi o reflektorki polskiej firmy 4xLED. Model SM4 SPEED (to SM to znaczy chyba super mini). Ma ktoś takie coś? |
Coś mi się kojarzy że myku takie coś montował dawno temu do NAT-ki.
Uderz do niego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecam: https://szekla4x4.pl/lampy-robocze/1...zproszona.html
Tanie, dość lekkie, z homologacją 2x10W jako oświetlenie pomocnicze wystarczy (na KTM690 jeździłem tylko z jedną). |
Cytat:
Kasy mi trochę szkoda ale liczę, że cena pociąga za sobą jakość....??? Widziałem filmiki na ich stronie - robią wrażenie. Ale chciałem, żeby ktoś z użytkowników potwierdził. |
Ja mam 4xled zamontowane a mieszkam w Niemczech. Ostatnio było wesoło jak podczas przeglądu zapalajac długie one zaczęły świecić. Kilka słów i po sprawie choc to zabronione.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |