![]() |
Cytat:
|
Moze zamiast numeru 13 dajmy od razu 14 (jak w niektorych hotelach gdzie nie ma pokoju nr 13).......Aresztowanie templariuszy przeprowadzono w piątek 13 października 1307 r.-stad wziela sie ta pechowa 13.
|
He he no właśnie 13 Rajd będzie zaczynał się w piątek, odcinki specjalne będą miały po 13km,w zbiorniku paliwa będzie można posiadać tylko 13 lit,wypić można będzie tylko 13lit wódki na głowę:D,maksymalną kasę jaką będziesz mógł posiadać to 13zł i 13 gr. No i jeszcze jedna istotna sprawa każdy z uczestników przywozi po 13 panienek w strojach AGRO DISCO.Po spełnieni pow.warunków może się pojawić. :umowa:Dziękujemy
|
A nie prosciej dac sie aresztowac?
|
Aresztowań nie przewidujemy. Natychmiastowy wyrok śmierci przez wypicie 13 lit.bimbru ogórek kiszony gratis!!!. Jeśli zawodnik będzie na tyle mocny, że będzie wstanie jeszcze uciekać to Tolek dobije go z łuku.
|
jak przywieziesz 13 kobiet to ja dam sie mimo wszystko aresztowac:) jestem niewybredny 26 lat, 62 kg, rumiana, rozesmiana, najlepiej czeszka)
|
Cytat:
|
o to to, a dla ciebie Wolly to pewnie taka co łyknie 4 calowa gume oraz ma ciepłe ssanie:)
|
Cytat:
|
Frog.. Prosze nie rozśmieszaj mnie wiecej bo zakwasy mam od brechtu. Stary jak zanabede sprzęta to zajmuje miejsce koło Ciebie przy ognisku. Tymczasem proponuje zamiast 13 litrów na głowę 1,3
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |