![]() |
Cytat:
Też tylko godzinkę pojeździłem. W sumie przegoniłem go po autostradzie i eskach. Podobało mi się to pie...olnięcie. Nie podobały mi się wibracje na podnóżkach. Mały przełącznik zmiany kierunków bez wyczuwalnego momentu wyłączenia (podobno to zachęta aby dokupować soft z automatycznym wyłączaniem migaczy). Najgorsza była lekka nerwowość przedniego koła od 180-190 (tryb sport, owiewka fabryczna). Przód nie robił wrażenia "wciągnięcia" przez asfalt. Niby można tył obniżyć przyciskiem... nie sprawdziłem czy to coś pomoże. |
Cytat:
|
Witam.
Panowie a ja w dziku od początku sezonu 150 km . Stoi dwa miechy u mechanika. Szukam wałka ssącego tylnej głowicy. Dostępny w De dopiero w połowie czerwca w Polsce nie wiadomo kiedy . Aż mnie trzęsie. |
A na 640 I dostepnosc Części to sie narzekalo.... :)
|
Cytat:
|
A co się stało, że wałek do wymiany?
|
Mhv to ktm 1190 adventure R 2014r. Ma 80tysi zakupiony zimą. Przy regulacji zaworów okazało się że krzywka jest wytarta.
Zawadzała się dobrze paznokciem na bokach i wytarła dzwigienkę, tączarną powłokę |
Czyli ktoś tam coś spierdoli wczesniej że się tak stalo?
|
Wygląda to tak. Moto serwisowane do końca w ktm. Już musiało być coś widoczne przy poprzedniej regulacji bo zawory w miarę ok były .Dysza olejowa niby drożna. I nie jest narażone przyczyna znana. Obstawiam wadę fabryczną materiału itp
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |