![]() |
Dzięki za info i wskazówki. :Thumbs_Up:
Uzupełniam się w takim razie na liście :) 1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku ) 2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. Mrówcia + TomekV4 11.Jola 12. Agatka i Andrzej 13. Ekipa z Łodzi 2 os i pół (od piątku) 14. sudden / namiot-bus / 1 szt. L / |
Mi to się zawsze popier..jak dojeżdżam na miejsce..nie wiem, przestrzeń się zagina chyba i co raz to inną drogą, ale zawsze trafię:D
To chyba jakieś promieniowanie..;) PS. ja też się ..dopisujęę |
Cytat:
|
Mam to samo co Michał :)
|
Ale jak to 10-12 mialo byc zawsze, niezminnie pierwszy weekend wrzesnia - ja juz podroz zaplanowalem..
no nic moze podjade do tych co beda w czwartek na piwko i jakas trase OFF-ADV zobcze czy sie uda sklecic. Koszulke poprosze 1xL i 1xS |
Cytat:
|
Kwintal i Basia ( od poniedziałku )
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. Mrówcia + TomekV4 11.Jola 12. Agatka i Andrzej 13. Ekipa z Łodzi 2 os i pół (od piątku) 14. sudden / namiot-bus / 1 szt. L / 15. Marushin + Seba 2os. pokój koszulka 1xL, 1xXL Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka |
. . . a tak dzielnie usuwałem te puste linijki z listy, ech ....
:) |
1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku )
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. bouli + reszta watahy 11. Mrówcia + TomekV4 12.Jola 13. Agatka i Andrzej 14. Ekipa z Łodzi 2 os i pół (od piątku) 15. sudden / namiot-bus / 1 szt. L / 16. Marushin + Seba 2os. pokój koszulka 1xL, 1xXL |
Powitać. Do kiedy można sie zapisywać i czy jest limit uczestników?
pozdr |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |